News Flash:

MINUNE PE BEGA: Au disparut ciorile!

10 Decembrie 2013
1493 Vizualizari | 0 Comentarii

Aparatul care imita sunete ale pasarilor de prada si-a facut treaba la Timisoara. Cel putin asa spun reprezentantii Primariei, care ne asigura ca datorita lui NU mai avem ciori in parcul din spatele Catedralei.

Viceprimarul Dan Diaconu spune ca dispozitivul are o dubla functie: 1. emite sunete care imita pasari de prada si 2. emite ultrasunete.

De cea de-a doua comanda nici n-a mai fost nevoie pentru ca ciorile si-au luat talpasita imediat ce s-au simtit amenintate de vulturi, ulii sau condori.

Mai mult decat atat, sustine conducerea Primariei Timisoara, toate cuiburile nesuferitelor inaripate au fost distruse.
Cu alte cuvinte  salvele de focuri de artificii din fiecare seara promise de primarul Nicolae Robu pentru a baga in sperieti ciorile nu vor mai avea loc. “Nu mai avem niciun fel de cioara in momentul de fata in parcul din spatele Catedralei. Puteti sa stabiliti daca mergeti intr-o seara prin parc. Exista un dispozitiv care pe de o parte imita zgomotul pasarilor de prada, pe de alta parte are o componenta de ultrasunete. In plus, am desfiintat toate cuiburile din pomii din jurul Catedralei. Ca atare, aceasta problema nu mai exista in momentul de fata. Nu a fost nevoie de ultrasunete, zgomotul care imita pasari de prada a rezolvat aceasta problema, ne-a declarat viceprimarul Dan Diaconu. 
sursa: Opiniatimisoarei.ro 


spatele catedralei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006759 (s)