News Flash:

Intră în cursa pentru europarlamentare!

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

15 Februarie 2024
111 Vizualizari | 0 Comentarii

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a anunțat marți că a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizația PSD Sector 2 și așteaptă o decizie din partea PSD București. El a subliniat că este benefic ca o persoană din domeniul sănătății să fie prezentă în Parlamentul European, deoarece România va primi în viitorul apropiat o serie de fonduri europene și ar dori să contribuie la utilizarea acestor fonduri în beneficiul sistemului de sănătate.

Rafila a menționat de asemenea că își acordă o notă de 9 plus pentru mandatul său de ministru.

Alexandru Rafila a explicat că și-a depus candidatura deoarece consideră că are o experiență suficientă în administrație și în relațiile internaționale. El a subliniat că în perioada următoare, România va primi o serie de fonduri europene, iar el ar fi încântat să ajute la utilizarea acestor fonduri în beneficiul sistemului de sănătate.

Întrebat cine ar fi potrivit pentru funcția de ministru în cazul în care el va merge la Bruxelles, Rafila a menționat că trebuie să fie o persoană tânără, dinamică, care să cunoască proiectele importante din România și să aibă credibilitate, acestea fiind caracteristicile esențiale pentru un ministru.

În ceea ce privește autoevaluarea mandatului său de ministru, Alexandru Rafila a menționat că este dificil să fie obiectiv și că beneficiarii sistemului trebuie să facă această evaluare. Totuși, din perspectiva sincerității, a dorinței de a face bine și a echilibrului, el consideră că își poate acorda o notă de 9 plus.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)