News Flash:

Mii de persoane au petrecut Revelionul in Piata Victoriei din Timisoara

2 Ianuarie 2015
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Mii de timișoreni au sărbătorit trecerea în Noul An în Piața Victoriei din Timișoara, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute, de minus 15 grade. Timișorenii au cantat și au dansat alături de Vunk și au admirat un spectaculos foc de artificii.

 Incă de la ora 21, cand s-a dat oficial startul petrecerii de Revelion, timișorenii s-au adunat în Piața Victoriei pentru a sărbători trecerea dintre ani. Chiar dacă s-au confruntat cu temperaturi de -15 grade, aceștia nu s-au dat bătuți și au dansat alături de artiștii care au încercat să-i bucure cu melodiile lor.
Prima trupă care a urcat pe scenă a fost Flare, aceasta ajungand în fața publicului la ora 21:30. Numărul celor prezenți nu a fost foarte mare, dar atmosfera s-a mai încălzit atunci cand timișorenii de la Flare au început să cante. Piața Victoriei a continuat să răsune cu muzică și atunci cand în prim-plan s-a aflat Anastasia Sandu, tanăra care s-a făcut remarcată la emisiunea X Factor Romania, scrie tion.ro. Alături de aceasta pe scenă au animat atmosfera și două dansatoare, care au reușit să facă față frigului cu brio.
Unul dintre cele mai așteptate momente a fost cel în care trupa Vunk a ajuns la microfoane, numărul spectatorilor din Piața Victoriei ajungand la cateva mii. Membrii formației au cantat piese cunoscute, iar din repertoriul acestora nu au lipsit nici hituri precum „Pleacă”. Solistul trupei, Cornel Ilie, a fost alături de petrecăreți pană în ultimul moment și le-a urat un călduros „La mulți ani” la miezul nopții.
După concerte, timișorenii și-au îndreptat atenția către Catedrala Mitropolitană, care a fost luminată de spectaculosul foc de artificii. Petrecăreții au marcat trecerea în 2015 deschizand șampania, cu tradiționala urare „La mulți ani”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)