News Flash:

Mii de timisoreni sunt asteptati de Anul Nou in Piata Victoriei. Vor avea loc mai multe concerte si un spectaculos foc de artificii

31 Decembrie 2014
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii care nu au apucat sa-si faca alte planuri pentru Revelion sunt invitati sa se distreze la o petrecere pe cinste in Piata Victoriei, care va marca asa cum se cuvine trecerea dintre ani. Pe scena vor urca artisti de renume, iar totul va culmina cu un spectaculos foc de artificii.
Evenimentul din Piata Victoriei a fost pus la cale de Primaria Municipiului Timisoara si de Casa de Cultura. Astfel, de la ora 21, miercuri, 31 decembrie, se va da startul serii care va marca trecerea in anul 2015. Atunci timisorenii se vor putea delecta cu muzica ambientala, iar apoi pe scena vor ajunge, spre deliciul publicului, trupa Vunk, Flare si Anastasia Sandu, scrie tion.ro.
Primii care vor canta pentru timisorenii care aleg sa petreaca Revelionul in Piata Victoriei vor fi membrii trupei Flare, care vor urca pe scena la ora 21:30. Formatia s-a lansat in 2002 sub numele de Effect, dar ulterior denumirea grupului a fost schimbata. Membrii trupei s-au dedicat soft-rock-ului alternativ si au lansat deja un album de succes.
De la ora 22, in centrul atentiei se va afla Anastasia Sandu, tanara din Timisoara care s-a facut remarcata in cadrul celebrului concurs X Factor.
La ora 23 microfonul va ajunge la Cornel Ilie si Vunk. Trupa Vunk aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, aceasta facand cunostinta cu publicul inca din 1994. Pe atunci trupa purta numele de Vank si a lansat numeroase piese de succes precum „Noi o scoatem la capat” sau „Regele soselor”. Din 2009 trupa si-a schimbat numele in Vunk, iar seria hit-urilor a continuat cu melodii precum „La orice ora” sau „Prima noapte”.
Dupa incheierea concertelor, noaptea dintre ani va culmina cu un spectacol de artificii pe cinste, care va lumina cerul la miezul noptii.

timisorenii revelion piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005779 (s)