News Flash:

Mierea de salcam, beneficii uimitoare pentru ficat si inima

7 Noiembrie 2015
2495 Vizualizari | 0 Comentarii
miere salcam
Mierea de salcam este mai usoara, fiind foarte potrivita pentru copii, mamele care alapteaza si pentru femeile gravide. Rata sa de fructoza este mult mai mare decat cea de glucoza.

Cel mai bun lucru este ca aceasta are un efect pozitiv asupra bolilor de inima, ficat, gastro-intestinale, boli de rinichi si diabet. Este un remediu extrem de bun pentru sistemul nervos si are o actiune de sustinere si antimicrobiana. Este buna sa luati pentru tuse si inflamatia plamanilor.

Mierea de salcam ajuta cu toate procesele ficatului, prin imbunatatirea functiei de detoxifiere. Luati 100-120 g de 3 ori pe zi cu 1-2 ore inainte de a manca.

Boli gastro-intestinale – mierea de salcam reprezinta un remediu biologic uimitor si de neinlocuit impotriva constipatiei. Cand este luata pe plan intern, dizolvata in apa calduta, aceasta afecteaza in mod semnificativ tonusul muscular. Pe zi este de dorit sa nu se ia mai mult de 60 la 120 de grame, aceasta trebuind luata intre mese sau inaintea lor. Odihna este obligatorie.

Mierea de salcam ajuta inima bolnava. Luati aproximativ 100-120 de grame de miere pe zi pe stomacul gol, sau dizolvatati-o in prealabil in putina apa. Tratamentul poate dura aproximativ 2-3 luni. Tratamentul cu miere este administrat singur la o forma usoara sau in combinatie cu o terapie comuna.

Inflamarea inimii (miocardita) – faceti urmatorul amestec: miere in stare pura 500 g, 2 lamai, galbenusuri de la doua oua proaspete si 2 linguri de zahar. Galbenusurile se amesteca cu zahar, lamaile se da prin razatoare si se famesteca cu miere. Din amestecul pregatit se da pacientului cate o lingura de dimineata, dupa-amiaza si seara cu 20 minute inainte de a manca.

boli gastro-intestinale inflamarea inimii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004719 (s)