News Flash:

„Mergeam in armata la sotul meu, cu fiica mea de 3 luni si cu soacra, cu trenul din Focsani-Ploiesti. In tren copilul plangea, eu am scos sanul sa o alaptez, fara sa realizez ca era strans de sutien. In fata mea, pe banca, era un domn din cadrul armatei.

19 Iunie 2018
634 Vizualizari | 0 Comentarii
alaptat

In ultima perioada, alaptarea in public este unul dintre subiectele dezbatute in Romania. Asa cum era de asteptat, reactiile au fost multe si neasteptate si a reusit sa imparta mamele in doua tabere.
Multe dintre mamici sustin alaptatul in public, mai ales ca este vorba despre dorinta unui bebelu? care „trebuie hranit atunci cand vrea el”.
„E ceva normal sa imi hranesc copilul unde ii este foame. Sunt de acord cu alaptatul in public. Mai frumos este sa vezi pe strada un copil care zambeste si e fericit sau un copil care plange ca ii este foame ca mama sa nu are voie sa il alapteze. Oameni buni, treziti-va la realitate!”, a scris o mamica intr-un comentariu.

O alta situatie a starnit, insa, amuzamentul tuturor, iar scena descrisa pare demna de o comedie savuroasa.
„E normal sa-ti alaptezi copilul, ce e gresit? Daca vrea sa fie alaptat! Sunt multe alte greseli in societatea romaneasca. Asta sa fie ultima grija. Vreau sa va spun povestea mea: mergeam in armata la sotul meu, cu fiica mea de 3 luni si cu soacra, cu trenul din Focsani-Ploiesti. In tren copilul plangea, eu am scos sanul sa o alaptez, fara sa realizez ca era strans de sutien. In fata mea, pe banca, era un domn din cadrul armatei. L-am stropit tot cu lapte pe fata, pe costum. Asteptam sa-mi spuna ceva, dar a zambit si mi-a spus sa nu imi fac griji. Important e copilul sa manance. Soacra mea s-a rusinat tare, iar eu nu ma puteam opri din ras, cand am vazut cum tasnea laptele ca la robinet. Alaptati-va copiii si in biserica!”, este mesajul transmis de o mama care sustine alaptatul.
 
Tu esti sau nu de acord cu alaptarea in public?

preluat de pe viatasanatoasa


alaptarea public bebelu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)