News Flash:

Interventie a pompierilor in Arges, pentru salvarea unui barbat al carui autoturism a fost luat de ape, dupa ce paraul Budeasa a iesit din matca - FOTO

18 Iunie 2018
855 Vizualizari | 0 Comentarii
ape

Pompierii din Arges au intervenit, luni, in mai multe zone ale judetului, unde ploile abundente au dus la inundarea mai multor gospodarii si drumuri. In localitatea Budeasa Mica, paraul Budeasa a iesit din matca si a surprins un autoturism in care se afla soferul. Autoritatile au facut un dig din saci cu nisip, astfel incat apa revarsata sa nu afecteze mai multe gospodarii.
Potrivit reprezentantilor ISU Arges, in urma precipitatiilor abundente de luni dimineata, in localitatile Arefu, Maracineni si Budeasa Mica mai multe locuinte, curti, strazi si operatori economici au fost afectati.

Pompierii au intervenit in localitatea Maracineni la 10 gospodarii si o societate comerciala, inundate, in localitatea Budeasa Mica la 2 locuinte, 2 beciuri si 8 curti, iar in localitatea Arefu la o curte inundata. 
”La nivelul judetului Arges, a fost activata grupa operativa (CJCCI), pentru monitorizarea evolutiei situatiei din teren si coordonarea echipajelor de interventie. ISU Arges a actionat cu peste 20 de pompieri militari, 7 mijloace tehnice si 7 motopompe pentru evacuarea apei din zonele inundate si inlaturarea urmarilor inundatiilor. S-a actionat pentru degajarea unui autoturism surprins de apa in localitatea Budeasa Mica, acolo unde paraul Budeasa a iesit din matca, inundand atat drumul comunal, dar si mai multe gospodarii (peste 10)”, au precizat reprezentantii ISU Arges.

Potrivit acestora, in autoturism se afla soferul, care a fost salvat.
Alaturi de autoritatile locale si reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Arges Vedea, pompierii au actionat pentru construirea unui dig din saci cu nisip, astfel incat apa revarsata sa nu afecteze mai multe gospodarii.

Judetul Arges se afla, luni, sub cod galben de ploi abundente.

 


budeasa mica arges
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004373 (s)