News Flash:

Medicul gasit mort la Timisoara s-a sinucis cu o substanta folosita la Terapie Intensiva

5 Aprilie 2021
803 Vizualizari | 0 Comentarii
vlad marinescu

Ies la iveala noi informatii legate de moartea unui medic rezident de la Terapie Intensiva la Timisoara.

Potrivit unor surse din ancheta, doctorul si-ar fi injectat mai multe substante folosite in ATI. Acesta ar fi utilizat o perfuzie pentru a se sinucide.

Tanarul a fost gasit duminica seara prabusit in casa. Mama lui a fost cea care a dat alarma la 112, iar un echipaj SMURD a intervenit de urgenta. Din pacate, eforturile colegilor sai au fost zadarnice. Inima doctorului de 27 de ani incetase sa mai bata.

Trupul neinsufletit al medicului Vlad Marinescu a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat, insa toate indiciile duc spre sinucidere.

Se pare ca acesta a suferit o depresie profunda.

”Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie si-a gasit baiatul de 27 de ani decedat in casa. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, in care se efectueaza verificari pentru stabilirea cauzei decesului”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Vlad Marinescu lucra de mai multa vreme la Terapie Intensiva la Spitalul Judetean din Timisoara, iar in trecut s-a ocupat in mai multe randuri si de pacienti infectati cu COVID. La intrarea in unitatea medicala a fost asezata o fotografie a tanarului doctor, langa care colegii au aprins lumanari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006513 (s)