News Flash:

Medicament antic indian - lamai fermentate: iata de ce trebuie sa il prepari!

9 Februarie 2018
919 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie fermentatat

Aceasta reteta indiana are avantaje uriase pentru starea ta de sanatate. Ai nevoie de lamai si sare.
Lamaia sarata poate fi adaugata in sucuri, salate sau chiar preparate din carne.

Ingrediente:


6 lamai
1 lingura de sare de mare per lamaie

Mod de preparare:

Indeparteaza coditele de la lamai si cresteaza apoi cate un X adanc in fiecare. Pune jumatate de lingurita de sare in fiecare. 
Pe fundul borcanului, adauga un strat de sare, apoi pune lamaile. Lasa sa stea 2-3 zile. Preseaza lamaile din cand in cand. 
Pentru a folosi, spala lamaile, scoate pulpa si semintele si toaca bine. Tine la frigider timp de sase luni.
Aceasta lamaie este de trei ori mai sanatoasa ca o lamaie normala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceasta reteta indiana are avantaje uriase pentru starea ta de sanatate. Ai nevoie de lamai si sare.
Lamaia sarata poate fi adaugata in sucuri, salate sau chiar preparate din carne.

Ingrediente:

6 lamai
1 lingura de sare de mare per lamaie

Mod de preparare:

Indeparteaza coditele de la lamai si cresteaza apoi cate un X adanc in fiecare. Pune jumatate de lingurita de sare in fiecare. 
Pe fundul borcanului, adauga un strat de sare, apoi pune lamaile. Lasa sa stea 2-3 zile. Preseaza lamaile din cand in cand. 
Pentru a folosi, spala lamaile, scoate pulpa si semintele si toaca bine. Tine la frigider timp de sase luni.
Aceasta lamaie este de trei ori mai sanatoasa ca o lamaie normala.Aceasta reteta indiana are avantaje uriase pentru starea ta de sanatate. Ai nevoie de lamai si sare.
Lamaia sarata poate fi adaugata in sucuri, salate sau chiar preparate din carne.

Ingrediente:

6 lamai
1 lingura de sare de mare per lamaie

Mod de preparare:

Indeparteaza coditele de la lamai si cresteaza apoi cate un X adanc in fiecare. Pune jumatate de lingurita de sare in fiecare. 
Pe fundul borcanului, adauga un strat de sare, apoi pune lamaile. Lasa sa stea 2-3 zile. Preseaza lamaile din cand in cand. 
Pentru a folosi, spala lamaile, scoate pulpa si semintele si toaca bine. Tine la frigider timp de sase luni.
Aceasta lamaie este de trei ori mai sanatoasa ca o lamaie normala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005832 (s)