News Flash:

Beneficiile nestiute ale pielitei de pui. Afla acum de ce nu mai trebuie sa o arunci!

5 Februarie 2018
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
piele de pui

Iata ce ne sfatuiesc doctorii sa facem cu pielita de la pui! Afla care sunt avantajele pe care le ai atunci cand consumi acest aliment atat de controversat!

Poate ca ai auzit de foarte multe ori ca pielita nu este buna pentru sanatatea ta. Ai auzit ca nu este buna deoarece ingrasa, creste nivelul colesterolului si a presiunii arteriale si poate conduce chiar la boli ale inimii. Studiile recente confirma ca toate aceste informatii sunt gresite. Nu este nevoie sa scapi de pielita de pui inainte de a gati carnea. Cercetatorii de la Universitatea Harvard au descoperit ca a consuma pielite de pui in cantitati moderate nu cauzeaza probleme cu inima. Iar supriza cea mai mare este ca aceasta aduce numeroase beneficii precum:

1. Pielita de pui impiedica absorbtia uleiului
Atunci cand gatesti carnea de pui la temperaturi ridicate, mancarea poate fi foarte uleioasa. Din fericire, pielita este cea care impiedica ca acest lucru sa se intample. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu trebuie sa indepartezi pielita si sa gatesti astfel de fiecare data cand este posibil.

2. Nu are atat de de multe calorii pe cat te-ai astepta
Aceeasi cantitate de carne de pui fara pielita are mai putin cu aproximativ 50 de calorii, asadar de ce sa pierzi un gust delicios pentru atat de putina grasime in plus? Aceasta ne duce la punctul 3 unde vei afla ca pielita de pui este plina de savoare.

3. Gustul pielitei de pui este demential
De ce sa ratezi sa te bucuri de un gust absolut delicios, mai ales ca nu trebuie sa introduci condimente in alimentatia ta atunci cand mananci aceasta pielita de pui. Acest aliment are un gust placut si fara a fi condimentat.

4. Cel mai important dintre toate este ca pielita de pui contribuie la sanatatea inimii tale
Pielita de pui nu este inamicul de care trebuie sa te temi, ci este aliatul de care ai nevoie. La fel ca si fructul avocado care a fost lasat multa vreme la o parte deoarece contine multa grasime, trebuie sa stii ca acest tip de grasime continut atat de pielita de pui, dar si de avocado este foarte bun pentru inima ta. Acest tip de grasime te ajuta sa elimini colesterolul rau si presiunea arteriala, in timp ce echilibreaza hormonii.

5. Contine Omega 3 si 6
Experienta de a manca pielita de pui este cu atat mai placuta atunci cand ai in vedere ca aceasta contine omega 3 si omega 6 care sunt grasimi necesare organismului uman. Totusi, moderatia este cheia in toata experienta noastra culinara si gustativa, iar orice aliment in cantitati mari poate sa dauneze la un moment dat. Important este ca, expertii in sanatate au demontat un mit care ne priva de a avea parte de un aliment foarte gustos si sanatos. Tu consumi pielita de pe carnea de pui?                                    

sursa: sanatatea

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)