News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

8 Februarie 2018
959 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01

Avem sperante ca lucrurile pe care ni le dorim se vor intampla, pentru ca vom contribui mental, sufleteste, si cu ajutor din partea altora, toata lumea care ne iubeste o sa puna umarul sa ni se implineasca.

Vibratia zilei este 8 si o sa avem grija de sanatate si o sa ne pazim banii.

VARSATOR: Poate va luati un abonament la o sala de sport, va duceti in week-end-uri la munte, va schimbati coafura, garderoba, dati refresh. E o perioada incarcata de evenimente si o sa aveti parte de oferte de lucru, de castiguri, o sa faceti si niste achizitii care sa va faca placere, pentru un moral mai ridicat.

PESTI: Va trebui sa va faceti timp pentru mers la doctor si pentru voi si pentru ai vostri, sa eliminati cauza unor probleme de sanatate. Pot fi niste schimbari la serviciu care sa fie in avantajul vostru - totul e sa speculati momentul si sa va impuneti un punct de vedere, sa fiti pe faza.

BERBEC: E posibil sa luati niste bani si sa platiti o factura mai consistenta ori poate o rata, ca sa scapati de o grija. E posibil sa va trimita seful in delegatie sa le dati de capat unor chestiuni mai delicate si poate va urma si o promovare, vreun supliment salarial.

TAUR: E cineva care vrea sa reinnodati o relatie si promite sa fie mai bine de data asta, sa evitati greselile din trecut. Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna, poate in particular si o sa fie un castig de ambele parti, o sa va fie apreciata munca, si in general, talentul.

GEMENI: Poate cereti o audienta la sefi sa le cereti cate ceva fara de care nu va puteti continua munca si trebuie venit cu argumente solide. Poate primiti cadou o excursie intr-un loc romantic, se-ncearca o recucerire si metoda pare sa fie una buna, sa va convinga sa construiti, temeinic, o relatie.

RAC: Se poate sa va faceti o programare la medic si sa va-ngrijiti, sa eliminati rand pe rand toate problemele. O sa rezolvati situatia financiara, cereti banii care vi se cuvin, mai insistati pentru o reducere a unei rate, a comisionului, vedeti la banca ce puteti obtine.

LEU: O sa apara cineva care vrea sa formati un cuplu si daca si voi sunteti in cautarea unui suflet-pereche - o sa dati curs invitatiei. O sa puteti incepe un proiect particular si sa se bucure de succes, sa va asociati cu niste parteneri de afaceri care sa va sustina si in continuare, sa va dezvoltati.

FECIOARA: O sa va luati lucruri noi prin casa, poate le confectionati chiar voi si o sa fie o satisfactie sufleteasca. Se poate sa fie mult de lucru la serviciu, dar voua va place, nu va sperie munca, ba chiar va stimuleaza, si o sa le faceti impresie buna sefilor.

BALANTA: Multa lume va cauta, va suna, unii va scot la plimbare, in excursii ca sa va cunoasteti mai bine - ca-si doresc relatie. O sa va gasiti timp si pentru voi, sa faceti miscare, sa-i luati pe copii o ora, doua, dupa orele de program la plimbare, la film, la patinaj, sa practice un sport la sala, afara.

SCORPION: Or sa va ia prin surprindere niste avertismente c-aveti de facut plati, c-o sa trebuiasca, probabil, sa dati un examen mai devreme decat era programat. Apar oameni care au nevoie de priceperea voastra ca sa dati drumul unui proiect care va fi durabil oricum, e an bun de afirmare pentru voi.

SAGETATOR: Poate strangeti relatiile cu colegii si luati parte la diverse manifestari care sa v-ajute sa va faceti cunoscute proiectele, munca. O sa va-ntelegeti mult mai bine cu grupul de prieteni si o sa iesiti pe la evenimente ca sa faceti si miscare la o sala de sport, in week-end la munte, in excursie.

CAPRICORN: Poate iesiti la o reuniune amicala, mai puneti tara la cale, aveti vreo idee pe care vreti s-o puneti in practica, neaparat, cu ajutorul prietenilor. E posibil sa va-ntelegeti cu un angajator care vrea sa va retina sub contract o perioada mai lunga de timp pentru ca e valoroasa munca voastra si nu vrea sa va piarda.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005898 (s)