News Flash:

Ministrul propus la Transporturi, Felix Stroe, are o strada care ii poarta numele

14 Octombrie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
stroe
Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor, are o stradă care îi poartă numele în comuna Cumpăna, din judeţul Constanta. Politicianul este şi cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, de pe vremea când primar era Radu Mazăre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viceprimarul localităţii Cumpăna, din judeţul Constanţa, Florin Neagu, spune că strada „Felix Stroe” a primit acest nume în octombrie 2009, în urma unei şedinţe de Consiliu Local.

La acel moment, directorului Regiei de Apă, Felix Stroe, i-au fost recunoscute „meritele şi implicarea în dezvoltarea infrastructurii comunei”. Concret, Felix Stroe a ajutat, prin regia pe care o conducea şi atunci, la racordarea comunei la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare.

Consilierii locali au fost de acord să numească o stradă dintr-un cartier nou de locuinţe după directorul RAJA.

Strada „Felix Stroe” are circa 400 de metri lungime şi este racordată la apă, canalizare şi gaze. Drumul nu are însă curent electric şi nici asfalt, dar edilii comunei spun că este prins într-un proiect ce vizează asfaltarea acestuia în cursul anului viitor.

În iulie 2010, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local Municipal (CLM) Constanţa, Stroe a fost făcut cetăţean de onoare al Constanţei de primarul de atunci, Radu Mazăre.

 

Felix Stroe are dublă cetăţenie, română şi moldovenească, el primind titlul de cetăţean de onoare al oraşului basarabean Comrat.


ministerul transporturilor constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)