News Flash:

Masina cazuta in Dunare, in judetul Caras-Severin, a fost scoasa goala. In momentul producerii accidentului, in autoturism se afla o familie cu doi copii. Ce decizie au luat scafandrii

9 Octombrie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
masina dunare
Masina cazuta sambata in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin, in care s-ar afla o familie cu doi copii, a fost localizata, declara purtatorul de cuvant al ISU Caras-Severin, Elena Tarla. Soferul care o conducea avea permis de sapte luni. UPDATE: Masina cazuta, sambata, in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin, a fost scoasa goala, declara purtatorul de cuvant al ISU Caras-Severin, Elena Tarla. Operatiunile de cautare a familiei care s-ar fi aflat in autoturism vor continua.
16.30 Masina a fost scoasa din Dunare in jurul orei 15.30, insa in autoturism nu se afla nicio persoana.
"Nu stim ce s-a intamplat, de ce nu era nicio persoana inauntru”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Caras-Severin, Elena Tarla.
Potrivit acesteia, scafandrii se vor retrage, iar operatiunile de cautare a familiei care s-ar fi aflat in autoturism vor continua cu un echipaj cu barca de la Sectia de Pompieri Moldova Noua, un echipaj cu o ambarcatiune de la Politia de Frontiera si unul de la Politia Navala.
Purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat ca politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
"Politistii de frontiera, cei de la ISU, Politia de Transporturi Navale vor continua cercetarile cu ambarcatiunile lor. Noi il vom audia pe sofer si vom examina masina. S-a deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa. Nu putem merge pe ucidere din culpa, pentru ca victimele nu au fost gasite", a spus Cecilia Danet.
Potrivit sursei citate, cercetarile pentru identificarea persoanelor despre care soferul a spus ca s-ar fi aflat in masina continua.
Soferul masinii cazute in Dunare avea, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet, permis de conducere de sapte luni.
Din declaratiile soferului a reiesit ca in masina condusa de el se mai aflau patru persoane. Este vorba de o familie din localitatea Sichevita, sot, sotie si doi copii.
"Intre el si aceasta familie era o relatie de prietenie. Soferul i-a luat de acasa pentru a merge la cumparaturi la Moldova Noua, la piata. Intr-o curba, a pierdut controlul volanului si a cazut cu masina in Dunare", a spus Cecilia Danet.
 
---------------------------
Operatiunile de cautare a masinii cazute in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin, in care s-ar afla o familie cu doi copii, au fost reluate duminica dimineata, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, Elena Tarla, la operatiuni participa echipajele ISU Caras-Severin si scafandri din Mehedinti si Arges.
Operatiunile de cautare a masinii cazute in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin, au fost suspendate sambata deoarece apa era foarte rece.
Masina care a cazut in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin, se afla la o adancime de noua metri, iar temperatura apei este de patru grade.
In autoturism s-ar afla o familie cu doi copii.
Soferul masinii a reusit sa se salveze, fiind transportat la spitalul din orasul Moldova Noua pentru ingrijiri medicale.
"Din declaratiile soferului, se pare ca in masina condusa de el se mai aflau patru persoane. Este vorba de o familie din localitatea Sichevita, sot, sotie si doi copii. Sotul are 48 de ani, sotia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani si un minor de trei ani. Se fac cercetari", declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet.

coronini caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)