News Flash:

Masina burdusita cu tigari de contrabanda, descoperita la Timisoara

28 Noiembrie 2017
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
tigari1

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au descoperit in portbagajul unui autoturism condus de un tanar din judetul Timis, aproximativ 1.880 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de peste 22.500 de lei, acestea fiind confiscate.
Potrivit unui comunicat de presa de luni al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, politistii de frontiera de la Moravita, in cooperare cu colegii lor de la Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, au au oprit pentru control, pe DN 57, pe ruta Gherman–Moravita, un autoturism marca Volkswagen Touareg, inmatriculat in Romania.

”In urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de A.I. in varsta de 18 ani, cu domiciliul pe raza judetului Timis, au fost descoperite in portbagaj, printre bunurile transportate, 1.878 pachete cu tigari, marca Marble, fara marcaje fiscale”, se arata in comunicat.

In cauza, politistii de frontiera fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar tigarile au fost confiscate. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009170 (s)