News Flash:

Masca impotriva ridurilor - Solutia naturista la indemana

10 Martie 2018
959 Vizualizari | 0 Comentarii
masca pentru fata

Masca de fata cu miere si branza de vaci. Se ia o lingurita de miere si una de branza de vaci, se amesteca bine si se aplica pe fata expusa in prealabil la baia de aburi. Masca de fata pentru ten uscat facuta in casa  se tine pe fata 20 de minute si se spala din abundenta. Deschide aici: Masti exfoliante cu ciocolata facute in casa.

Masca de fata cu miere si ovaz. Se iau 2 linguri de fulgi de ovaz, o lingura de miere, 30 ml de lapte, o lingura de ulei de masline si 3 picaturi de suc de lamaie. Se amesteca bine si se intinde pe fata masca exfolianta facuta in casa si se lasa aplicata timp de 20 de minute. Deschide aici masti cosmetice cu lamaie facute acasa.

Masca de fata cu polen. Intr-un mojar se freaca o lingurita de miere, o jumatate de lingurita de polen, o lingura de smantana. Preparatul omogen se aplica pe fata timp de 10 minute.Acesta masca de fata pentru ten uscat si riduri, aplicata de mai multe ori pe saptamana contribuie considerabil la prevenirea ridurilor.

Masca de fata cu laptisor de matca. Se amesteca o lingurita de miere, 5 g de laptisor de matca, o jumatate de lingurita de glicerina si 10 picaturi de ulei esential de trandafir. Masca pentru ten uscat si ridat se intinde pe fata in strat subtire si se lasa aplicata timp de 30 de minute, dupa care se clateste cu apa. Recomandare pentru tine, citeste si Masti cosmetice cu miere  facute acasa

Masca cu miere si ceai verde. Se amesteca o lingurita de miere, un galbenus, o lingurita de ceai verde, o lingurita de glicerina si o lingurita de ceara de albine incalzite in prealabil. Masca se lasa aplicata timp de 20 de minute. Citeste aici despre numeroasele beneficii ale consumului de  ceai verde.

Masca de fata cu ou si miere. Se ia un galbenus de ou, 2 linguri de faina, o lingurita de glicerina, o lingurita de miere si 3-4 picaturi de suc de lamaie. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele, se aplica usor aceasta masca de fata pentru ten uscat si sensibil si o spalam dupa 20 de minute.

Masca de fata cu miere si mere. Se amesteca un galbenus de ou cu 2 lingurite de ulei de masline, o jumatate de lingurita de suc de mere si o jumatate de lingurita de miere. Masca de fata pentru ten uscat si deshidratat se intinde pe fata perfect curatata dupa ce a fost expusa baii de abur cu infuzie de tei. Se aplica cu miscari usoare, circulare si se lasa pe fata timp de 20 de minute.

Masca de fata cu miere si patrunjel. Peste 2 linguri de patrunjel proaspat maruntit se adauga 150 ml apa fiarta si se fierb 15 minute, apoi se lasa la infuzat 30 de minute si se strecoara. La preparatul racit se adauga o lingura de miere, un galbenus batut si se amesteca bine. Masca de fata pentru ten uscat si puncte negre  se lasa aplicata pe fata timp de 20 de miunute. Este ideala tenul uscat, pistruiat si cu puncte negre..


Masca cu miere si polen. Se prepara din 20 g polen maruntit in mojar, 200 g de miere si 50 g de ulei de masline. Se amesteca toate aceste ingrediente pana se formeaza o pasta (trebuie sa se auda mici plesnituri in momentul omogenizarii). Masca se lasa aplicata pe fata timp de 20 de minute. Se recomanda de doua ori pe saptamana atunci cand dorim sa tinem ridurile la distanta.

Masca de fata  cu miere si ovaz. Se prepara folosind un galbenus de ou, o jumatate de lingurita de miere, o lingurita de glicerina, o lingura de faina de ovaz si un albus batut spuma. Dupa omogenizare, se aplica masca exfolianta facuta acasa timp de 20 de minute.

Masca de fata cu miere si coacaze. Se freaca fructe necoapte de coacaz negru in prealabil bine maruntite,  cu o lingura de miere. Masca obtinuta se aplica pe fata o ora, dupa care se sterge cu infuzie de musetel.

Masca de fata cu miere si crin alb. Se prepara din 50 g ceara, 70 g de miere, zeama uni bulb de crin alb si 2 lingurite de zeama de lamaie. Se incalzesc usor pana se topeste ceara. Masca se aplica pe fata 30 de minute.

Masca de fata cu fructe de scorus. Se prepara astfel: o lingurita de miere se freaca cu un galbenus, o lingura de pasta obtinuta din fructe de scorus, o lingura de unt. Se amesteca usor toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena care se aplica pe fata timp de 20 de minute.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)