News Flash:

Mariah Carey a fost parasita de iubitul miliardar

30 Octombrie 2016
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Mariah Carey9
Mariah Carey a fost parasita de iubit. Miliardarul James Packer a parasit-o pe cantareata internationala, iar motivele invocate sunt atat noul ei reality-show, cat si cheltuielile extravagante, potrivit Revistei Woman’s Day.


Magnatul a luat aceasta decizie dupa ce cantareata a acceptat sa-ti expuna viata intr-un reality-show de televiziune. Aceasta hotarare vine dupa ce James Packer i-a daruit cantaretei un inel de logodna cu diamant, in valoare de 10 milioane de dolari, in ianuarie.


„James a avut rezervat cu privire la decizia cataretei Mariah Carey de a-si expune viata intr-un reality show.”


Vestea nu a picat chiar ca un soc pentru prietenii si rudele familiei Packer, care au avut rezerve cu privire la relatia celor doi, inca de cand James s-a logodit cu Mariah Carey.


Mariah, in varsta de 46 de ani, a creat tensiuni in cadrul familie lui James Packer dupa ce a refuzat sa participe la aniversarea surorii acestuia la cea de-a 50-a aniversare, la Sydney.


Zvonurile ca cei doi se confrunta cu dificultati au aparut de mai multe saptamani, mai ales dupa ce Mariah a dedicat o mare parte din timpul ei la un show de televiziune despre viata ei, la care James a fost reticent in a participa.


Un alt lucru pe care James il are de reprosat la adresa cantaretei Mariah Carey este modul in care aceasta cheltuie banii si considera ca face „cumparaturi extravagante”. „James este foarte generos, dar Mariah este la un alt nivel.”, a declarat un apropiat pentru aceeasi sursa.


Mariah a vorbit in trecut despre generozitatea logodnicului ei si spunea ca a fost dragoste la prima vedere. De asemenea, James a fost mult timp fan al muzicii cantate de Mariah Carey.


„De indata ce prietenia lor s-a transformat intr-o relatie de dragoste, ei au vrut sa-si petreaca fiecare moment impreuna,” a mai spus un prieten apropiat al cuplului.

mariah carey parasita james packer soc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006119 (s)