News Flash:

Maria Constantin si sora ei, despre barbatii din viata lor! Nu au aceleasi gusturi, dar isi dau sfaturi

10 Septembrie 2017
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
mariaconstantin
Maria Constantin si sora ei au o relatie foarte apropiata. Camelia este una dintre persoanele care stie intotdeauna ce simte artista si este alaturi de ea in momentele grele ale vietii. 


Camelia Constantin a mers de cateva ori alaturi de sora ei la TV, acolo unde au vorbit inclusiv despre barbatii din viata lor. 


Maria si Camelia Constantin au gusturi total diferite atunci cand vine vorba de barbati. Niciodata cele doua nu au placut acelasi barbat, nici macar in copilaria lor nu s-a intamplat acest lucru. "Nu s-a intamplat niciodata sa ne placa acelasi baiat. Avem gusturi diferite la barbati, acesta este un noroc", povestau cele doua surori.  Cu siguranta cele doua se sfatuiesc ori de cate ori au nevoie. 


Sora mai mica a Mariei Constantin, Camelia Constantin, locuieste in Italia de 5 ani, iar pasiunea ei cea mai mare este kinetoterapia.


Conform surselor noastre, Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul, urmand ca in cateva saptamani sa fie amandoi doi oameni liber. Acestia au 30 de zile la dispozitie timp sa se gandeasca daca vor cu siguranta sa faca acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

maria constantin sora relatie barbati kinetoterapia divortul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)