News Flash:

Marcel Toader a dezvaluit adevarul despre momentul in care a cunoscut-o pe Maria Constantin: ”Aveau o relatie de doi ani!”

10 Septembrie 2017
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel Toader i Maria Constantin
Marcel Toader arunca bomba dupa bomba si nu are nicio mila fata de Maria Constantin. Afaceristul a dezvaluit detalii incredibile despre viata inca sotiei lui.

Marcel Toader nu mai tace si spune tot despre relatia cu Maria Constantin. Afaceristul sustine ca artista a fost santajata cu filmulete erotice de catre un domn care i-ar fi trecut prin viata.


”Mi-a zis ca in 2013 cand eram pe canapea cu ea la Antena Stars, acest domn a vrut sa o distruga pe Maria Constantin, voia sa trimita filmuletele si conversatiile cu ea. Maria este santajata cu filmulete erotice. Eu nu avem parolele ei. Faptul ca filmuletele exista stiu din lumea folclorului.”, a marturisit Marcel Toader.


Marcel Toader sustine ca ar fi cunoscut-o pe Maria Constantin cu doi ani inainte de a se afita public cu ea: ”Eu pe Maria Constantin nu am cunoscut-o la un eveniment. Mergeam des in zona aia pentru ca intr-adevar lucrarea era. Pe Maria Constantin am cunoscut-o in urma unui apel al unui primar din zona Teleorman, care m-a sunat si mi-a spus: ”Invit-o la Bucuresti, bag-o in cateva evenimente, pentru ca eu am o relatie cu ea de doi ani”. Adica era si cu acest domn comisar la Mediu si era si cu acest primar din zona Zimnicea. El mi-a zis ca el avea o relatie de amantlac de doi ani. El era casatorit. Am intrebat-o, nu mi-a recunoscut si mi-a zis ca e minciuna. Am crezut ca vrea sa facem familie. Acum el nu mai e primar, sotia lui primarita acum”.



marcel toader bomba maria constantin filmulete erotice antena stars
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005629 (s)