News Flash:

Iohannis: "E foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale"

7 Iunie 2016
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale si ca, in continuare, este obligatia sa sa insiste foarte mult pe importanta schimbarii clasei politice, pentru ca suntem inca foarte departe de momentul in care toata lumea intelege.
"Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale si din pacate trebuie sa recunosc ca si aici am fost intrebat de ce este posibil in Romania sa fie alese persoane care au probleme cu legea. Eu le-am explicat ca procesul de combatere a coruptiei in Romania este un proces dureros care este in curs si suntem inca foarte departe de momentul in care toata lumea intelege de ce este important sa avem o clasa politica curata si in continuare cred ca asta este o obligatie de a mea sa insist foarte mult pe importanta schimbarii clasei politice. Nu la modul sa o luam pe asta si sa scoatem alta din sertar ca nu se poate asa ceva, ci sa insist pe curatenia in clasa politica", a declarat presedintele Klaus Iohannis, aflata intr-o vizita de stat in Luxemburg.
Intrebat cum comenteaza rezultatul alegerilor, seful statului a spus ca isi va exprima opinia dupa ce vor fi publice rezultatele definitive.
"Pana atunci voi fi inapoi in tara si vom discuta despre alegerile locale, despre cine a castigat si cine a pierdut, daca a castigat Romania sau dimpotriva si toate aceste lucruri le vom discuta in zilele urmatoare. Cred ca nu dureaza mult pana cand avem rezultate", a mai spus Klaus Iohannis.

luxemburg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005941 (s)