News Flash:

Mii de doze de vaccin au ajuns la Timisoara

24 Mai 2017
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare copil
In judetul Timis au ajuns peste 6.000 de doze de vaccin antirujeolic. Daca pana acum mai erau doar cateva zeci de doze de vaccin impotriva acestei boli care face ravagii in vestul tarii, la medicii vaccinatori, marti a sosit o prima transa pentru imunizarea micutilor.
Judetul Timis a primit 6.130 de doze de vaccin antirujeolic (ROR). Pentru anul 2017, in judetul Timis exista un necesar de 25.600 de doze de vaccin impotriva rujeolei. O transa de vaccin a intrat marti, 23 mai, in farmacia Directiei de Sanatate Publica (DSP) Timis, urmand sa fie distribuita medicilor vaccinatori.
„In farmacia DSP Timis se face astazi receptia pentru 6.130 de doze de vaccin ROR (rujeola-oreion-rubeola). Aceasta prima transa de vaccin, necesara imunizarii contra bolilor mentionate mai sus, este repartizata judetului Timis de catre Ministerul Sanatatii”, a spus Dana Spac, purtator de cuvant al DSP Timis, scrie tion.ro.
Timisul este pe primul loc in tara in ceea ce priveste cazurile de rujeola, conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006428 (s)