News Flash:

In 1999 era o mana de om si aparea pentru prima data pe o coperta de revista. Acum, Elena, fata Loredanei, are 18 ani si este superba

8 Octombrie 2017
2287 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana
In urma cu 18 ani, pe coperta revistei Unica din ianuarie 1999, aparea prima poza cu Loredana si micuta Elena, care avea atunci sase luni.
„M-am schimbat aproape total de cand am nascut. Am alte prioritati, vad lumea altfel. Efectiv, simt ca s-a intamplat o minune. Vin din trei in trei ore acasa, sa o vad si simt ca nu exista bucurie mai mare decat sa o privesc cum doarme, cum mananca, cum se joaca… iar cand e suparata, as face orice sa o determin sa nu mai planga. Ii place sa-i cant, desi, in general, eu prefer ca macar acasa sa nu abuzez de corzile mele vocale…”, povestea Loredana in revista Unica din ianuarie 1999.
„Intotdeauna am considerat ca evolutia omului din doua celule e un miracol, dar acum, cand asist la el, cand vad cum ia gram dupa gram, centimetru cu centimetru, ma topesc cu totul. Apropo de grame, cred ca va fi o domnisoara foarte cocheta si grijulie cu silueta ei. S-a nascut cu trei kilograme si, desi acum pare dolofana, ca orice copil, nu mananca cat vrei tu sa-i dai, ci cat considera ea ca are nevoie. Asta spre disperarea parintilor mei, care cred ca e prea slaba, ca nu mananca cum trebuie…”
„As vrea sa-si gaseasca propriul drum in viata, iar noi, eu si cu Andrei, sa-i fim doar prietenii si sfatuitorii care sa-i oferim mai multe optiuni.”, spunea cantareata la acea vreme.
La 18 ani de la aceste declaratii, Lori si fiica ei, Elena, sunt cele mai bune prietene. Merg in vacante impreuna, descopera locuri noi, iar Loredana nu lipseste de la niciun eveniment important din viata fiicei ei.

Iată fotografii cu Loredana și Elena, câteva imagini ale unei relații foarte frumoase mama- fiică.


a95

 

a96

a98

a99

a100

a101

a102


unica loredana micuta elena domnisoara elena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010404 (s)