News Flash:

Dan Andronic loveste din nou! Noi dezvaluiri despre Kovesi

21 Aprilie 2017
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Andronic
Dan Andronic a vorbit la Antena 3 despre seara alegerilor prezidentiale din 2009, unde Laura Codruta Kovesi, George Maior si Florian Coldea au participat la cina organizata acasa la fostul ministru Gabriel Oprea.

”Eu am incercat doar sa redau faptele asa cum sunt. Sincer, nici eu nu m-am asteptat la aceasta reactie, dar asta arata si ca exista foarte multe traume legate de 2009. (...) Cand am ajuns acolo, l-am gasit si pe Maior, si pe Coldea si pe Kovesi in acelasi loc”, a spus Dan Andronic.
Am ajuns acasa la Gabriel Oprea intre orele 21.30 si 22.00. (...) Era un context in care nu se sarbatorea nimic pentru ca ce s-a intamplat atunci a fost totul pe muchie de cutit si intr-o atmosfera extrem de tensionata. (...) Nu avea nimeni chef de sarbatorit victorii pentru ca lucrurile nu erau calme. Va aduc aminte ce ceea ce faceau Antena 3 si Realitatea TV, care erau convinse ca Geoana a castigat alegerile”, a spus Dan Andronic.
Intrebat ce facea Coldea in biroul lui Oprea, Andronic a raspuns: ”Se primeau telefoane, toate discutiile erau legate de ceea ce se intampla din punct de vedere politic. Cand cineva primea un telefon iesea din incapere. Era o incapere destul de mica si era chiar aglomerat. Nu pot sa va spun ce vorbeau si cat vorbeau si cu cu cine vorbeau, insa totul avea legatura cu contextul electoral”, a mai spus Andronic. Dan Andronic a tinut sa sublinieze ca el nu a vorbit despre o fraudare a voturilor, ci despre o implicare a unor inalti functionari ai statului in procesul electoral. „Daca aveau ce sa caute toti acesti oameni intr-o singura incapere in noaptea alegerilor e o discutie pe care ar fi bine sa o purtam”, a mai spus Andronic.

dan andronic florian coldea gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005039 (s)