News Flash:

Mai multe case au fost inundate in judetul Caras Severin

11 Ianuarie 2015
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Incalzirea brusca a zapezii si topirea rapida a zapezii in Banatul montan au determinat blocaje cu sloiuri de gheata si revarsari pe mai multe cursuri de ape, care au determinat inundarea mai multor gospodarii.  Pivnite si curti au fost inundate in localitatile Caransebes, Carasova, Oravita si Sichevita, unde au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Semenic, ale SC Aquacaras si ale Serviciilor locale pentru situatii de urgenta, pentru inlaturarea apei din imobilele afectate.
In acelasi timp se actioneaza pentru indepartarea sloiurilor de gheata formate pe paraul Zlagnita, pentru a preveni revarsarea apei.
Vestul tarii se afla sub atentionare hidro de Cod galben de sambata de la ora 6.00 pana duminica la ora 18.00, pe raurile Barzava, Caras, Nera si Timis, fiind posibile cresteri de debite si depasiri ale cotelor de atentie, scrie ziuadevest.ro
De asemenea, ANM a anuntat o atentionare de tip Cod galben pentru zonele montane, unde se vor semnala intensificari ale vantului de pana la 80-90 km/h, viscolind si troienind zapada. Atentionarea va intra in vigoare duminica (ora 16.00) si expira luni (ora 12.00).

paraul zlagnita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004845 (s)