News Flash:

Mai multe avioane se alatură cautarilor zborului MH 370 (VIDEO)

23 Martie 2014
2011 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe avioane se vor alătura operaţiunilor de căutare ale zborului MH 370, care a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. Adjunctul premierului australian, Warren Truss, a declarat că atâta timp cât există speranţă, căutările vor continua, informează CNN.

Un oficial australian responsabil cu căutările avionului a declarat că unul dintre obiectele găsite este un palet de lemn. Utilizarea paleţilor de lemn este comună în industria aeriană: ”Este un posibil indiciu, însă paleţii sunt folosiţi şi în industria navală”.

Oficialii australieni au declarat că zona de căutare se schimbă odată cu mişcarea obiectelor din apă. China a anunţat sâmbătă că deţine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea aparţine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines dispărut de două săptămâni.

Imaginea publicată de autorităţi arată un obiect cu dimensiunea de 22,5 metri / 13 metri. Obiectul se află la aproximativ 120 de kilometri sud-vest de locul în care au fost observate alte obiecte plutitoare, de către australieni.

Autoritatea australiană pentru siguranţa maritimă a negat informaţiile conform cărora echipele de căutare ar fi găsit fragmente ale avionului Boeing 777 dispărut.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0954 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026506 (s)