News Flash:

MAE: Condoleante dupa explozia de la Manchester Arena

23 Mai 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie manchester
Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii are in atentie incidentul produs, luni seara, de la Manchester Arena, potrivit unui comunicat transmis de MAE, care precizeaza ca misiunea diplomatica romana face demersuri in vederea obtinerii datelor cu privire la nationalitatea victimelor.
„Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord are in atentie incidentul produs in seara de 22 mai 2017 in localitatea Manchester. Misiunea diplomatica romana a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii privind circumstantele producerii incidentului, precum si date cu privire la nationalitatea victimelor”, potrivit unui comunicat transmis de MAE.
MAE transmite condeante pentru pierderile de vieti omenesti, potrivit sursei citate.
„Ministerul Afacerilor Externe exprima profundul regret si condoleante pentru numeroasele pierderi de vieti omenesti si intreaga speranta pentru recuperarea rapida a persoanelor ranite, in urma puternicei explozii care a avut loc astazi, 22 mai, la Manchester. In aceste momente dificile, Ministerul Afacerilor Externe exprima intreaga solidaritate cu poporul britanic”, se arata in comunicat. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010601 (s)