News Flash:

Lucruri neobisnuite care duc la aparitia cosurilor

20 Mai 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
aparitia cosurilor
Acneea este una dintre cele mai cunoscute afectiuni ale pielii, fiind prezenta la 80% din populatia cu varstele cuprinse intre 11 si 30 de an. Insa stii ce lucruri neobisnuite pot duce la aparitia acneei?
Factori neobisnuiti care duc la aparitia acneei
Exista o multitudine de mituri legate de factorii care duc la aparitia acneei, cum ar fi consumul de ciocolata. Insa avem cateva lucruri neobisnuite despre care expertii cred ca sunt cauzele acestei probleme la nivelul tenului. 
1. Intolerantele alimentare
Ai auzit vreodata ca esti ceea ce mananci? Iar daca mananci ceva ce corpul tau respinge, se va vedea la nivelul pielii tale, conform specialistilor. Corpul fiecarei persoane este diferit, asa ca este important sa stii ce alimente iti tulbura sistemul digestiv si ce alimente te ajuta sa mentii o stare generala de sanatate. O dieta care functioneaza prin eliminare reprezinta o modalitate usoara prin care poti afla ce alimente declanseaza o reactie negativa.
2. Podoaba capilara
Ai observat vreodata ca atunci cand parul este coafat perfect, tenul tau are probleme? Acest lucru se datoreaza faptului ca o anumita cantitate de produse de coafat poate ajunge pe piele, blocandu-ti porii. Matreata, bretonul sau suvitele de par care ajung pe fata pot duce la aparitia acneei, asa ca ar trebui sa incerci sa iti mentii pielea scalpului curata si sa eviti gelul si ceara de par, daca ai o problema cu acneea.
3. Telefonul
Telefonul tau este plin de bacterii si este dispozitivul care petrece cel mai mult timp lipit de fata ta. Specialistii recomanda curatarea telefonului cu servetele antibacteriene, pentru a evita raspandirea bacteriilor pe fata ta.
4. Patul
Perna ta pufoasa s-ar putea sa nu fie atat de buna pentru tenul tau. Oamenii nu isi dau seama ca patul lor ascunde nenumarate bacterii. Lasi in urma mii de celule moarte de piele, iar acele celule contin si bacterii. Avand in vedere ca petreci o mare parte din viata ta cu obrazul pe perna, este normal ca acele celule si bacterii sa ajunga pe fata ta. Spalarea frecventa a fetelor de perna te poate ajuta sa reduci riscul aparitiei acneei.
5. Exercitiile fizice
Fara indoiala, exercitiile fizice sunt recomandate pentru starea generala de sanatate. Insa daca nu faci un dus dupa ce mergi la sala, transpiratia si bacteriile se pot acumula in porii tai. Aburii de la dus te pot ajuta sa indepartezi aceste bacterii de pe fata, prevenind astfel aparitia cosurilor.
sursa: eva.ro

acneea aparitia acneei 3 telefonul 4 patul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)