News Flash:

Lucrarile la pasajul Michelangelo se reiau luna viitoare

24 Februarie 2015
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Noul pasaj rutier Michelangelo n-a putut fi dat in folosinta in toamna, dupa cum era programat initial, dar reprezentantii Primariei Timisoara dau asigurari ca soferii vor putea circula prin subteran in aceasta primavara. Lucrarile la pasaj vor fi reluate de la mijlocul lunii martie, estimeaza autoritatile locale.
La sfarsitul anului trecut a fost redeschisa circulatia in intersectia din zona Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci, pe langa noul pasaj rutier subteran, pe bulevardele Vasile Parvan si Corneliu Coposu, dar soferii nu pot folosi inca pasajul. Lucrarile prevazute in proiectul pe fonduri europene nu sunt finalizate.
Oficialii municipalitatii estimau insa, la inceputul anului, ca sunt realizate in proportie de 98% si ca, odata reluate lucrarile, totul va fi gata in aproximativ doua saptamani. Cu alte cuvinte, ca mai sunt doar doua saptamani de lucru la pasaj, dar se asteapta vremea buna...
Mai trebuie realizata hidroizolatia, trebuie sa se astearna asfaltul in interior – trei straturi, spun specialistii din primarie, sa se termine finisajele si sa se vopseasca pasajul, iar apoi poate fi deschis circulatiei. Pe portiunile de la intrarea si iesirea din pasaj sunt deja doua straturi de asfalt si trebuie pus cel final.
Autoritatile locale preconizeaza ca lucrarile vor putea fi reluate undeva la mijlocul lunii martie, atunci cand temperaturile vor creste si vor fi constante.
Initial, reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat ca lucrarile la Complexul Rutier Michelangelo, realizate printr-un proiect pe fonduri europene, trebuie finalizate la sfarsitul lunii septembrie - 2014, scrie tion.ro.
Ulterior, autoritatile locale au afirmat ca planurile au fost date peste cap de vremea ploioasa, sistarea care s-a impus peste iarna – iarna trecuta - si diversele „situatii neprevazute” ivite pe santier. Termenul a fost prelungit. Primarul Nicolae Robu estima dupa ca soferii vor putea circula prin noul pasaj in noiembrie si apoi pana la venirea iernii sau inainte de Craciun, dar pasajul a ramas inchis...

primariei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005175 (s)