News Flash:

Elevii din judetul Timis incep luni simularile la examenul de Evaluare Nationala

22 Februarie 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ  5.500 de elevi de clasa a VIII-a din judetul Timis vor simula examenul de Evaluare Nationala, incepand de luni, iar 10.000 de liceeni din Timis sunt asteptati la simularea examenului de Bacalaureat, saptamana urmatoare.
Notele de la cele doua simulari nu vor fi trecute in catalog, dar rezultatele obtinute de elevi vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant.
Elevii de clasa a VIII-a vor fi testati, in cadrul simularii Evaluarii Nationale, in 23 februarie, la Limba si Literatura Romana, in 24 februarie la Matematica si in 25 februarie la Limba si Literatura Materna. Afisarea rezultatelor este programata pentru data de 6 martie, scrie tion.ro.
Elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor fi evaluati in data de 2 martie la Limba si Literatura Romana, in 3 martie la Limba si Literatura Materna, in 4 martie are loc proba obligatorie a profilului, iar in 6 martie, doar pentru elevii claselor a XII-a, are loc proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele vor fi afisate in data de 12 martie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005290 (s)