News Flash:

Lucrari pe strada Chisodei si pe bd. Cetatii. Timisorenii vor ramane fara apa pe 13 octombrie

12 Octombrie 2021
355 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Aquatim a programat miercuri lucrari in Timisoara. Pe strada Chisodei se va executa o legatura de conducta, iar la intersectia bulevardului Cetatii cu strada Gheorghe Lazar se va modifica traseul conductei de apa. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

 
Miercuri, 13 octombrie, intre orele 9 – 14, pe strada Chisodei se va executa o legatura de conducta. Se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Chisodei, Emile Zola si Izlaz – portiunea dintre strazile Herculane si Bujorilor.

Tot miercuri, intre orele 9 – 15, se va modifica traseul conductei de apa la intersectia bulevardului Cetatii cu strada Gheorghe Lazar, lucrarile fac parte din proiectul de modernizare a bulevardului Cetatii. Se va intrerupe furnizarea apei pe bulevardul Cetatii si strazile Labirint, Dropiei, Crisan si Samuil Sagovici.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt, de asemenea, sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006756 (s)