News Flash:

Lovitura grea pentru Andra! Cantareata a fost interzisa la TV - Afla de ce

6 Februarie 2014
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
andra
Videoclipurile "Va fi bine" (Andra) si "Asa, si!" (trupa Vunk) au fost interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune printr-o decizie luata, joi, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), din cauza ca aceste clipuri continplasare de produse fara a fi mentionat acest lucru.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de joi, videoclipurile "Va fi bine" (Andra) si "Asa, si!" (trupa Vunk).

Citeste si: Catalin Maruta, fotografia cu care a strans peste 60.000 de like-uri

Consiliul a primit mai multe sesizari potrivit carora cele doua videoclipuri contin plasare de produse fara a fi mentionat acest lucru. Potrivit sesizarilor, in videoclipul "Asa, si!" (trupa Vunk) se face reclama la Clinica Medlife, Mike's Pub, 55 Jaz Music, Heineken, iar in videoclipul "Va fi bine" (Andra) se face reclama la vopsea Garnier, cafea Jacobs, Free Way Cola.

Citeste si: Andra: Lui David ii place sa cante, sa danseze. Deocamdata canta ca Maruta

Membrii CNA au constatat ca sesizarile sunt intemeiate si ca in aceste cazuri a fost incalcat articolul 31, aliniatul 4, litera c si alineatul 5 din Legea audiovizualului, potrivit caruia "Programele care contin plasare de produse trebuie sa indeplineasca cumulativ cel putin urmatoarele conditii: c) sa nu scoata in evidenta in mod exagerat produsele in cauza. (5) Programele in care sunt inserate plasari de produse trebuie sa cuprinda informatii clare privind existenta acestora, fiind identificate corespunzator atât la inceput, cât si la sfârsit, precum si la reluarea dupa o pauza publicitara, astfel incât sa se evite orice confuzie din partea telespectatorului".

Cele doua videoclipuri au fost difuzate la mai multe televiziuni muzicale, la unele dintre acestea produsele din respectivele clipuri fiind blurate.

andra trupa vunk cna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045844 (s)