News Flash:

Lord of The Dance vine la Timisoara

1 Februarie 2014
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Show ul Lord of The Dance
Cel mai faimos spectacol coregrafic ajunge, în premieră, la Timișoara. Lord of The Dance, show creat de Michael Flatley, va aduce în sala Olimpia o veche legendă irlandeză, în pași de dans care au cucerit lumea întreagă. Show-ul Lord of The Dance este anunțat pentru data de 11 martie 2014, de la ora 20. Evenimentul de la Timișoara face parte dintr-un turneu național.

„Spectacolul de sunet și imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o prelucrare de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău. Povestea Lord of The Dance urmărește aventura protagonistului care luptă împotriva personajului negativ, Don Dorcha, acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. Lord of The Dance reușește în final să își demonstreze statutul de erou și câștigă lupta cu ajutor din partea unui spiriduș, în timp ce în paralel se desfășoară o altă poveste prezentată în pași de dans, o poveste care pune în antiteză iubirea și dorința”, explică realizatorii spectacolului.

Biletele pentru reprezentația de la sala Olimpia au prețuri cuprinse între 100 și 350 lei și s-au pus în vânzare în rețeaua myticket. Tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0963 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041115 (s)