News Flash:

Cum va fivremea de Paste in intreaga tara

9 Aprilie 2017
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme paste
In prima si a doua zi de Paste, vremea va fi calda, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada, insa sansele de ploaie sunt mai mari in prima zi de Paste, transmite Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru MEDIAFAX.
In noaptea de Inviere, vremea va fi racoroasa, cu temperaturi minime de 0 grade Celsius in estul Transilvaniei si in jur de 8-9 grade pe litoral si in Dealurile de Vest. In Capitala, in noaptea de Inviere, temperaturile se vor situa in jurul valorilor de 5-7 grade Celsius, informeaza ANM.
"In prima si a doua zi de Paste, vom avea parte de temperaturi normale pentru data din calendar, maximele la nivelul tarii se vor situa intre 14 si 20 grade. Cele mai ridicate valori le asteptam in sudul tarii, insa se pare ca probabilitatea de ploaie este mai ridicata in prima zi de Paste, in majoritatea regiunilor", a declarat Mihai Timu, meteorolog de serviciu ANM, pentru MEDIAFAX.
In Bucuresti, pe timpul zilei, temperaturile vor ajunge pana la 19-20 grade, iar, in prima zi de Paste, este posibil sa apara si ploi slabe.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005882 (s)