News Flash:

Calatorii din 5 trenuri vor fi transportati cu microbuze, pe ruta afectata de accidentul feroviar

9 Aprilie 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Circulatia feroviara pe sectia CF Petrosani si Simeria ramane inchisa in zona statiilor Banita - Merisor, calatorii din cinci trenuri urmand sa fie transportati cu microbuze, duminica, intre statiile Petrosani si Pui. De asemenea, doua trenuri vor circula pe ruta deviata prin Orsova.
Potrivit CFR Infrastructura, circulatia feroviara pe sectia CF Petrosani si Simeria ramane in continuare inchisa in zona statiilor Banita - Merisor, unde un tren de marfa format din 16 vagoane a deraiat, sambata, 14 vagoane fiind rasturnate.
Din datele centralizate pana acum a reiesit ca infrastructura feroviara este distrusa pe ambele fire, pe o distanta de aproximativ 200 de metri.
Dupa finalizarea anchetei se vor retrage ultimele doua vagoane ramase pe sina, in statia Petrosani, iar personalul feroviar va consolida linia de cale ferata pentru a permite intrarea in zona a utilajelor de interventie.
Pentru ridicarea vagoanelor rasturnate se va actiona cu trei trenuri-macara, de 250 de tone, respectiv 125 de tone, si cu un tren cu vinciuri.
CFR SA asigura continuitate in traficul feroviar pe zona respectiva, prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto - microbuze si autobuze - intre statiile Petrosani si Pui si retur, calatorii fiind preluati din aceste statii de alte trenuri care circula pe aceleasi rute.
De asemeanea, pentru trenurile de lung parcurs (IR) care circula spre Arad, traficul este redirectionat pe relatia Filiasi - Orsova - Timisoara - Arad, iar cele spre Simeria vor circula pana la Petrosani, cu transbordare auto Petrosani - Pui, calatorii fiind apoi preluati de alte trenuri care au traseu comun.
Duminica se va asigura transbordare cu mijloace auto pentru calatorii din cinci trenuri (IR 1835, IR 1836, IR 1824, R 2023, R 2024), iar doua trenuri IR vor circula pe ruta deviata prin Orsova (IR 1821 si IR 1822).
O comisie mixta Procuratura/AGIFER ancheteaza accidentul. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004498 (s)