News Flash:

Lista „secreta” cu tarifele pe care le percep vedetele la nunti. Cat te costa sa-ti cante Andra 50 de minute

24 Februarie 2014
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
În vreme ce unii preferă ca în noaptea nunţii să danseze pe muzică populară românească, unele cupluri încearcă să dea o notă mai modernă petrecerii. Pentru aceştia din urmă, o firmă din Bucureşti are o ofertă specială. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri legate de tarifele percepute de artiştii din România pentru recitalurile susţinute la petrecerile private, niciodată suma exactă nu a fost confirmată.

O firmă din Capitală promite însă că Andra, Antonia sau Smiley pot veni să cânte la nunta oricui dacă persoana respectivă este dispusă să achite un onorariu de câteva mii de euro. Potrivit unul pliant distribuit de compania respectivă în cadrul Târgului de Nunţi „Ghidul Miresei”, desfăşurat în weekend în Bucureşti, dacă vrei ca Antonia să urce pe scenă la petrecerea ta, trebuie să plăteşti 2.300 de euro. Pentru Andra, însă, tariful este mai mult decât dublu: 6.000 de euro.

„Este vorba despre un program artistic de 50 de minute”, a explicat un reprezentant al firmei respective, contactat de gândul, sub pretextul unei nunţi viitoare. „Tariful respectiv este pentru durata aceasta. Desigur, dacă vreţi un program mai lung, se poate, dar preţul va creşte şi el. Dar trebuie să vă grăbiţi pentru că noi avem deja artişti programaţi chiar şi până la 1 noiembrie. Se semnează un contract, iar atunci trebuie achitat un avans de 15%”, a adaugat aceasta.

Pe de altă parte, dacă eşti fan Connect-R şi vrei ca artistul să cânte la nunta ta toată noaptea trebuie să ai la dispoziţie 4.300 de euro. Pentru Smiley, preţul este şi mai piperat: 7.000 de euro, potrivit informaţiilor prezentate pe respectivul pliant. Gandul.info


ghidul miresei g ndul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0948 (s) | 33 queries | Mysql time :0.031978 (s)