News Flash:

Liga Profesionista de Fotbal promoveaza petitia de gratiere a lui Gica Popescu prin vocea directorului sau de comunicare

9 Martie 2014
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
Graţierea lui Gică Popescu a devenit un subiect pe marginea căruia se discută intens încă de marţi, atunci când "Dosarul Transferurilor" a ajuns la final după opt ani. Condamnarea fostului căpitan al Barcelonei a surprins mai presus de orice, motiv pentru care a fost creată o petiţie online pentru graţierea acestuia, una care a strâns până în momentul de faţă aproape 20.000 de semnături. Există păreri pro şi contra în privinţa unei eventuale graţieri a lui Popescu, numeroşi oameni dându-şi cu părerea în legătură cu subiectul. Liga Profesionistă de Fotbal a surprins astăzi după ce a postat pe Facebook un mesaj care îi îndeamnă pe utilizatori să semneze pentru graţierea fostului internaţional:"Căpitan oriunde! Dă şi tu un like dacă Gică Popescu merită graţierea din partea celor care i-o pot oferi", a fost mesajul postat pe pagina oficială LPF. Mai mult de atât, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran, directorul de comunicare, a realizat un text prin care este oglindită părerea Ligii cu referire la viitorul lui Gică Popescu, unul care stă în mâinile lui Traian Băsescu: "Ne gândim doar că merită o a doua şansă, că merită graţierea din partea celor care i-o pot oferi. Ar fi un gest, poate, echivalent cu cele peste 100 de tricouri în roşu, galben şi albastru pe care le-a îmbrăcat şi pentru el, dar şi pentru ţara lui", sunt câteva dintre lucrurile menţionate.

De cealaltă parte se află Federaţia Română de Fotbal: "Decizia justiţiei e un act normal la bunul mers al societăţii. Cu toată supărarea colegilor de generaţie ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna", a declarat preşedintele acesteia, Răzvan Burleanu.

3 ani, o lună şi 10 zile este condamnarea pe care a primit-o Gică Popescu pe data de 4 martie ProSport.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0864 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029250 (s)