News Flash:

BIOGRAFIE: Cine este Razvan Burleanu, noul sef al FRF

6 Martie 2014
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
razvan burleanu
Razvan Burleanu, absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si fost angajat în cadrul Parlamentului României si Administratiei Prezidentiale, a devenit, miercuri, noul presedinte al FRF, în locul lui Mircea Sandu, care paraseste aceasta functie dupa 24 de ani.
Nascut la 1 iulie 1984, la Focsani, Razvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacau, Gheorghe Burleanu.
A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis sa renunte la sportul de performanta urmând cursurile Facultatii de Stiinte Politice din cadrul din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti.
Razvan Burleanu a urmat de asemenea cursuri de specializare în domeniul politicilor si strategiilor de securitate la Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Colegiul National de Aparare, definitivându-si studiile prin sustinerea tezei de doctorat în cadrul SNSPA.
Fara sa fie membru al vreunui partid politic, candidatul la presedintia FRF a lucrat succesiv în urmatoarele institutii: Primaria municipiului Bacau, Parlamentul României - Comisia juridica, Autoritatea Electorala Permanenta - controlul respectarii legalitatii în procesele electorale si Administratia Prezidentiala - Departamentul pentru minoritati nationale.
Din 2008, Burleanu este co-presedinte al Institutului European pentru Democratie Participativa - Qvorum.
Pâna în prezent s-a ocupat, din functia de presedinte, de Federatia Româna de Minifotbal, care reuneste peste 30.000 de jucatori si peste 2.000 de echipe din 37 de judete. În acelasi timp, el este din 2012 presedintele Federatei Europene de Minifotbal, for cu 29 de federatii nationale afiliate printre care se numara Anglia, Germania, Spania, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia si peste un milion de jucatori legitimati.
La 24 februarie, Burleanu anunta ca din echipa sa pentru conducerea FRF vor face parteurmatoarele persoane: Zoltan Kovacs (cetatean belgian, fost instructor UEFA) - manager sportiv care va avea în subordine Academia Nationala de Fotbal si staful echipei nationale; Marketa Haindlova (cetatean ceh, specialista în drept european si sportiv) - director relatii internationale si politici europene; Ovidiu Dâmbean-Creta (doctor în finante) - manager financiar; Laur Chiricioiu (specialist marketing-vânzari) - manager pentru dezvoltarea activitatilor comerciale; Lucian Viscotel (evaluator proiecte europene) - director fonduri structurale; Aurel Ticleanu (fost fotbalist, antrenor) - director al Biroului pentru Promovarea Fotbalului (dezvoltarea fotbalului pentru copii si juniori, activitati de scouting); Victoras Iacob (fost fotbalist) - membru în Biroul pentru Promovarea Fotbalului; Ciprian Paraschiv (fost fotbalist, doctor în marketing sportiv si reprezentant al României la Comisia Europeana) - director al Biroului pentru Dezvoltare Fotbalistica si o persoana al carui nume nu a fost facut public deoarece este angajat al unei organizatii de top din România - manager pentru dezvoltare institutionala.
Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, în functia de presedinte al Federatiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, fata de 58 câte a avut Vasile Avram. Mediafax.ro

razvan burleanu marketa haindlova ciprian paraschiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0946 (s) | 24 queries | Mysql time :0.033595 (s)