News Flash:

Lidia Buble si Razvan au plecat in vacanta

5 Ianuarie 2017
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia buble
Lidia Buble si Razvan Simion au ajuns in vacanta mult asteptata si au tinut sa imortalizeze acest moment. Trebuie sa vezi cum apar cei doi in aceasta imagine!
Cele doua vedete se afla acum intr-o vacanta pe care de mult spuneau ca o sa o aiba. Ei bine, acest moment a venit! Lidia si Razvan se afla acum in Dubai, nu in Zanzibar asa cum spusese oficial. Intr-o imagine postata pe una dintre retelele de socializare cei doi apar langa cea mai inalta cladire din Dubai si sunt foarte zambareti.
Cei doi au ales una dintre cele mai scupe destinatii si orase din lumea intreaga. Acolo acestia vor petrece o vacanta de neuitat. Probabil, cei doi au vrut sa induca pe toata lumea in eroare si sa nu dezvaluie destinatia lor. Din Zanzibar au ajuns chiar in Dubai.
Multe dintre vedetele din Romania au ales sa petreaca Revelionul in Dubai, Lidia si Razvan au mers chiar dupa anul nou in Dubai deoarece artista a avut concerte chiar in noaptea dintre ani.
Lidia Buble este din Deva, are noua frati si face parte dintr-o familie de penticostali. Dupa colaborarea cu Adi Sina pentru piesa "Noi simtim la fel", melodia artistei a fost folosita de premierul Victor Ponta in campania electorala in cursa pentru functia de presedinte.
In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat, in exclusivitate, pentru Spynews.ro ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj. Cei doi au impreuna doi copii, o fata si un baiat. Anuntul a venit dupa ce presa a vuit despre o posibila relatie intre Razvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", si cantareata Lidia Buble.

lidia buble razvan simion dubai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008036 (s)