News Flash:

Florin Iordache, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei: "Ar trebui ca o comisie parlamentara sa analizeze inregistrarile lui Sebastian Ghita"

4 Ianuarie 2017
926 Vizualizari | 0 Comentarii
florin iordache2
Florin Iordache, propunerea PSD pentru Ministerul Justiţiei, a declarat că ar fi nevoie de o comisie parlamentară care să analizeze situaţia legată de înregistrările făcute publice de Sebastian Ghiţă şi declaraţiile fostului preşedinte Băsescu privind condamnarea lui Dan Voiculescu.

Întrebat despre situaţia înregistrării fostului preşedinte al României, Traian Băsescu şi a naturii discuţiei purtate de acesta, Florin Iordache a declarat că "fără îndoială din punctul meu de vedere soluţia este tot aici în Parlament. Aşa cum apar acele inregistrarti cred că s-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare care ar putea stabili dacă există anumite probleme sau dacă sunt simple declaraţii. Dar repet, sediul materiei, sau rezolvarea, sunt tot aici în Parlament. Repet e o soluţie. CSM se poate autosesiza în acelaşi timp, dacă acest subiect este real. Haideţi să analizăm şi să luăm cea mai bună soluţie".

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu neagă înregistrarea difuzată de Sebastian Ghiţă, dar aceasta este „editată”, afirmând că din punctul său de vedere Dan Voiculescu a fost judecat corect, dar dosarul nu a fost complet investigat.

„(Sebastian Ghiţă-n.r.) afirmă gratuit. În primul rând, nu neg înregistrarea. În al doilea rând, este o înregistrare editată în care sunt scoase din context foarte multe lucruri. În al treilea rând, eu spun lucrurile acestea peste tot. Le-am spus într-un fel sau altul şi la televiziuni, le spun şi în discuţii cu oamenii pentru a-i face să înţeleagă că s-a ajuns prea departe cu puterea discreţionară a doi oameni, unul de numeşte Coldea şi altul se numeşte Kovesi”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, pentru MEDIAFAX.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006969 (s)