News Flash:

Lider al tineretului PSD Timis, implicat in afaceri cu sex virtual

5 Noiembrie 2013
1495 Vizualizari | 0 Comentarii

Preşedintele Ligii Tinerilor Intreprinzători Social-Democraţi din Timiş, Adrian Ionescu, a dat lovitura unde nimeni nu se aştepta. Ionescu a investit şi a făcut o grămadă de bani din afaceri cu chat-uri erotice.

In urmă cu doi ani, Ionescu şi-a deschis la Timişoara studioul de videochat Web Star Studio şi a început să racoleze fete dornice să se dezbrace pentru bani în faţa calculatorului. In trecut preşedinte la TSD Caransebeş, Ionescu a venit la Timişoara şi şi-a deschis afacerea prin care oferă sex virtual chiar în Complexul Studenţesc. In urmă cu trei luni, Ionescu devenea preşedintele Ligii Tinerilor Intreprinători PSD Timiş, printr-o decizie la limita legii.

Şoferul lui Ionescu s-a plictisit să stea printre fetele vesele...

Surse din apropierea lui Adi Ionescu susţin că social-democratul este un personaj ce se ocupă de afaceri ciudate. Domnişoarele au stat, în ultimul timp, la baza investiţiilor lui Adrian Ionescu. Călin, un tanăr social-democrat, a fost timp de doar cateva zile angajat al lui Adrian Ionescu. Acesta şi-a dat demisia rapid, după ce a realizat în ce s-a băgat. Conform unor surse din imediata apropiere a lui Adi Ionescu, Călin ar fi renunţat la serviciu imediat după ce a fost obligat să facă mai multe transporturi de fete pe ruta Timişoara-Arad. Oficial, fostul şofer al lui Adi Ionescu spune că a plecat doar din cauza banilor.

„Am avut mici diversiuni cu el, dar nu ştiu exact cu ce se ocupa. Am plecat din cauza banilor, nu m-a plătit. Alergam prea mult şi nu primeam bani”, spune fostul şofer a lui Adi Ionescu.

Va fi exclus din partid

Dacă va fi găsit vinovat de afacerea cu sex virtual, Adi Ionescu riscă să-şi piardă calitatea de social-democrat. Preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis, susţine că soarta lui Ionescu este pecetluită, dacă se dovedeşte că s-a ocupat de video chat.

„Adi Ionescu s-a ocupat de coordonarea departamentului de mici întreprinzători. Noi suntem în reorganizare şi în perioada imediat următoare vom face alegeri pentru departamente. Dacă acuzaţiile aduse se dovedesc adevărate, din punctul meu de vedere, Adi Ionescu şi-a încheiat cariera politică. Il cunosc, dar nu ştiu cu ce se ocupa, am în subordine mii de tineri social-democraţi, nu pot să ştiu fiecare ce face”, spune Alfred Simonis, preşedintele TSD Timiş.

Ionescu neagă toate acuzaţiile

In urmă cu trei luni, Adi Ionescu devenea preşedintele tinerilor întreprinzători social-democraţi. Fără alegeri, printr-o simplă decizie din pix. El îl înlocuia în funcţie tocmai pe omul care îl adusese în PSD Timiş.

„Dacă este adevărat de ce este acuzat, Ionescu ar trebui schimbat de urgenţă. Nu cred că tineretul TSD trebuie să promoveze astfel de oameni. Schimbarea mea nu a fost prea statutară. Pe de altă parte, omul avea ambiţii, avea un proiect pe care, dacă îl realiza, era extraordinar”, ne-a spus Alin Gubandru, fostul şef al întreprinzătorilor social-democraţi.

Oficial, Ionescu se ocupă de instalaţii de climatizare, dar neoficial acesta este pe cale de a deschide un nou studio de video chat tocmai la Bucureşti. La Timişoara, Ionescu le promitea caştiguri de pană la 5.000 de dolari fetelor dornice să se dezbrace în faţa calculatorului. Adrian Ionescu a negat din start toate acuzaţiile.

„Nu este nimic adevărat. Eu sunt un om prea mic ca să se facă atata tam-tam. Nu am niciun fel de problemă şi nu ştiu de unde a plecat toată povestea. Am fost luat ca din oală, nu sunt vinovat de nimic”, ne-a spus liderul Tinerilor Intreprinzători PSD Timiş, Adrian Ionescu.

Acesta respinge evidenţa. Pe site-ul Web Star Studio, situat pe strada Lascăr Catargiu, în Complexul Studenţesc, unul dintre numerele de contact este chiar numărul personal al lui Adi Ionescu. Soţia lui Adi Ionescu este şi ea adepta mediului virtual. Doamna Ionescu are ca domeniu de activitate portalurile web.

sursa: Ziuadevest.ro


adi ionescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005308 (s)