News Flash:

Legile achizitiilor publice, salarizarii bugetare si bugetul 2016, prioritatile Guvernului

7 Septembrie 2015
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
guvern sedinta
Pachetul de legi privind achizitiile publice, Legea salarizarii bugetare si Legea bugetului pentru 2016 sunt prioritatile Guvernului pentru care premierul Victor Ponta, a cerut, luni, sprijin parlamentarilor partidelor din coalitie, reuniti in sedinta comuna, la Parlament.
"Trei proiecte importante la care trebuiie sa lucram impreuna. Guvernul vine cu propunerile, dumneavoastra le analizati, si anume: pachetul de legi privind achizitiile publice, Legea salarizarii bugetare si Bugetul pe 2016", le-a spus Ponta parlamentarilor coalitiei de guvernare.
El a subliniat ca este important faptul ca aceste legi sa fie "pe cat se poate" adoptate intr-un consens politic, ca astfel sa fie "mai stabile in timp"si a reiterat obligatia ministrilor de a-si sustine proiectele de lege.
"Una este daca le adoptam doar noi majoritate, dupa aia se duc la presedinte, presedintele le rertrimite, iese un scandal politic si nu mai intelege niomeni nimic. Puteti sa discutati si va fi obligatia ministrilor sa discutati, sa va convinga in primul rand pe dumneavoastra si opozitia. Sa le avem votate si sa ne facem treaba mai departe", a spus premierul.
Victor Ponta a multumit parlamentarilor coalitiei pentru sprijinul acordat pana acum si a afirmat ca "liberalii adevarati, cei care au candidat la USL si n-au uitata lucrul asta" au fost alaturi de ei.
La final, prim-ministrul a cerut sprijin exclusiv senatorilor, rugandu-i sa voteze proiectele cu Republica Moldova.
"O sa va rog sprijin legislativ, atunci cand va fi vorba, in ceea ce priveste proiectele cu Republica Moldova. Pe 22(septembrie n.r.) avem sedinta comuna. Senatul e camera decizionala pe anumite proiecte de colaborare", a mai spus Ponta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006167 (s)