News Flash:

Teodorovici: E normal ca ANAF sa fie separata de Ministerul Finantelor

2 Septembrie 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
eugen teodorovici2
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca este normal ca ANAF sa fie o agentie separata de minister, aratand ca a discutat cu primul ministrul Victor Ponta aceasta idee si ca persoanele din board-ul ANAF vor fi desemnate transparent, pe criterii pur profesionale.
Intrebat in legatura cu afirmatia premierului ca ANAF sa nu mai arate ca o institutie politizata, Teodorovici a spus ca a discutat marti cu prim-ministrul si este normal sa existe o agentie separata, cu o mai mare independenta.
"Am discutat ieri cu primul ministru aceasta idee, chiar el a mentionat ieri seara acest lucru. Este o continuare a reformei ANAF si este o abordare precum si alte state, precum fiscul american, cum functioneaza. Este normal sa fie asa, este o desprindere de Ministerul de Finante. Ministerul Finantelor este cel care face politica in acest domeniu, dar trebuie sa fie si o agentie separata si cu o mai mare independenta, inclusiv pentru cei care ocupa functii de conducere pentru a avea o mai mare siguranta in ceea ce au de facut si de implementat in activitatea dansilor", a precizat Teodorovici.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006499 (s)