News Flash:

LEAC DE TOP pentru gazele la stomac

4 Martie 2017
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
5 remedii pentru tratamentul gazelor din stomac
Anumite alimente sunt renumite pentru ca produc gaze. Evitati-le daca va creeaza probleme. Acestea includ fasoleavarzatarateleconopida, broccoli, ceapa, prunele, stafidele si varza de Bruxelles. Puteti sa adaugati si ouale pe aceasta lista, de vreme ce sulful din galbenus controbuie la producerea gazului urat mirositor.
Evitati dulciurile fara zahar si guma de mestecat care contin indulcitori ca manitorlul, xilitolul sau sorbitolul. Organismul are probleme în a-i digera si, atunci când ajung în colon, bacteriile de la acest nivel se hranesc cu ei si produc gaze.

Nu întotdeauna ceea ce mâncati provoaca acumulare de aer în tractul digestiv. De exemplu, proteza dentara prost fixata ar putea sa va faca sa aveti o muscatura anormala si astfel sa înghititi aer. Daca aveti proteza dentara, asigurati-va ca este bine fixata. Apoi, o secretie nazala abundenta provocata de o raceala sau alergie poate sa va faca sa înghititi prea mult aer. Un decongestionant nazal eliberat fara reteta medicala poate ameliora problema si înlatura simptomele nazale. La unele persoane, suplimentele cu calciu sub forma de carbonat de calciu elibereaza dioxid de carbon în stomac. Daca urmati tratament cu calciu, luati-l sub o alta forma cum ar fi citratul de calciu. De asemenera, presiunea din jurul abdomenului poate provoca eructatii. Incercati sa purtati o pereche de pantaloni mai lejera si sa slabiti cureaua.

Pentru a scapa de gazele intestinale este de ajuns sa folosesti plante precum coriandru, fenicul si maghiran.
Acestea calmeaza spasmele gastorintestinale si ajuta la relaxarea muschilor si eliminarea gazelor. Tot ce trebuie sa faci este sa prepari infuzii din aceste plante si sa bei acele infusii pe parcursul unei zile intregi.
Din coriandru infuzia se prepara prin zdrobirea fructelor si scufundarea lro in 250 de mililitri de apa fierbinte. Fenicului se prepara la fel, doar ca se foloseste doar o lingurita la 200 de mililitri de apa si infuzia se bea dupa mesele principale. Maghiranul se prepara la fel iar infuzia se de trei ori pe zi, cand va simtiti mult prea balonati.

anumite alimente gaze fasolea varza taratele conopida prunele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005663 (s)