News Flash:

La scurt timp de la ultima sa aparitie, Ozana Barabancea socheaza din nou! Nu se mai opreste din slabit! Este ca trasa prin inel si aproape de nerecunoscut!

8 Noiembrie 2017
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
ozana

Ozana Barabancea (48 ani), jurata emisiunii ”Te cunoscut de undeva” (Antena 1), este de nerecunoscut, după operația de micșorare a stomacului.

La doar câteva luni de la intervenția chirugicală, solista cu voce de cinci stele a fost nevoită să-și schimbe întreaga garderoba.

Și-a propus să revină la silueta din adolescență și iată că visul ei prinde contur de la o zi la alta. Ozana, care în primăvară se chinuia să-și mascheze surplusul de greutate cu haine largi, arată impecabil acum, dovadă stând și fotografiile pe care și le postează pe Facebook și care îi aduc zeci de like-uri și de mesaje de încurajare, din partea fanilor.

Barabancea a reușit să scape de 30 de kilograme, iar acum jonglează cu ținutele elegante, purtând haine din chinchilla, dar și rochițe scurte, care îi pun în evidență picioarele frumoase. Artista a renunțat și la ochelarii de vedere cu ramă neagră, care îi înăspreau trăsăturile.

Ea a apelat la operația de micșorare a stomacului după ce și-a dat seama că nu se poate abține de la mâncare, și că programul infernal de muncă nu îi permite să respecte o dietă de slăbit.

 

Galerie Foto

ozana2
ozana barabancea garderoba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 43 queries | Mysql time :0.018464 (s)