News Flash:

La multi ani BZI! 21 de ani de presa de calitate, impreuna cu voi! Va multumim! Promitem sa ramanem numarul UNU! - FOTO

4 Mai 2018
894 Vizualizari | 0 Comentarii
noul studio bzi live 4

In urma cu 21 de ani, la inceputul lunii mai a anului 1997, la Iasi lua fiinta un ziar de anchete si dezvaluiri, care peste ani avea sa devina cel mai bun cotidian local din Romania. Se numea atunci ZIUA DE IASI si facea parte din trustul de presa ZIUA! Cu multa munca, seriozitate si profesionalism, am castigat, treptat, increderea cititorilor, a iesenilor! 

Era la scurt timp dupa evenimentele din anul 1989, vremurile se schimbau cu o viteza ametitoare si eram nevoiti sa ne adaptam din mers la cerintele cititorilor nostri. Fiind dupa perioada comunista, oamenii erau avizi sa afle tot ce se intampla in Iasi, in Romania si in lume, dar mai ales de ce se intampla. Asta ne-a determinat ca in anul 2008, sa ne rebranduim, prilej cu care echipa de la ZIUA DE IASI a infiintat BUNA ZIUA IASI, cu un nou concept extrem de bine primit de cititorii nostri de pretutindeni. Treptat, am devenit dintr-un cotidian local, unul national, cu o platforma de stiri care acopera evenimentele petrecuta in toata lumea. Noi am fost primii care am lansat stirile in format video, noi am fost cei care am lansat prima versiune de mobil a unui ziar local din Romania! Tot noi, echipa BZI, am conceput un sistem de subdomenii: Sanatate, Cultural, Turism, Video, Lifestyle, WowBZI, Culinar, de unde cititorii nostri afla in timp real cele mai importante noutati din domeniile respective. O intreaga echipa lucreaza de dimineata si pana noaptea ca sa va aduca voua, cititorilor nostri, cele mai atractive informatii! Nu ne-am limitat la editia de Iasi a ziarului, ci avem si editii BUNA ZIUA, in Cluj, Timisoara si Vaslui. 

Astazi ne putem mandri cu un nou concept de TV online, extrem de apreciat de oameni. Incepand cu data de 15 noiembrie 2017, emisiunile BZI LIVE au adunat, zilnic, zeci de mii de vizitatori, un adevarat record in media nationala. Astazi, in zi de aniversare, facem cadou fanilor nostri, un nou studio modern, cu aparatura de ultima generatie in domeniu, si un ecran gigant, cu dimensiunile de 615/140 cm, din care vor fi realizate emisiunile BZI LIVE! In perioada urmatoare, vom mai avea inca doua studiouri noi moderne, din care vor fi realizate emisiuni de maxim interes pentru urmaritorii nostri! Suntem singurul ziar din provincie care detine astfel de studiouri moderne, doar in Bucuresti existand ceva asemanator. Emisiunile BZI LIVE pot fi urmarite in direct pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pg/cotidianul.bzi/videos/?ref=page_internal. 

Tot ca un cadou pentru voi cititorii nostri, echipa BZI va pregateste o noua surpriza! In curand veti putea urmari pe pagina noastra de facebook o emisiune matinalatonica si atractiva!

Toate aceste eforturi au fost rasplatite din plin de cititori. Conform cifrelor de audienta, oferite de trafic.ro si de sati.ro, singurele institutii de masurare a audientei recunoscute pe piata de publicitate din Romania, de ani de zile, BZI se situeaza in topul celor mai citite ziare din tara, la mare lupta cu trusturi mari de media, ziare si televiziuni.

Nu puteam ajunge la aceste performante fara sprijinul vostru, cititorii nostri fideli de peste doua decenii! Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi! Impreuna, voi si noi, putem schimba in bine viata oamenilor!

Va promitem in continuare ca vom fi mereu in slujba adevarului, ca vom veni cu noi proiecte media de cea mai buna calitate si ca vom ramane numarul UNU!

LA MULTI ANI BZI!

Galerie Foto

noul_studio_bzi_live_5_.jpeg
ziar anchete dezvaluiri trustul presa ziua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006123 (s)