News Flash:

Un nou cutremur in Romania!

4 Mai 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur atlantic 2

Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a inregistrat in 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 si s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), Intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri). Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul cu magnitudinea 3 s-a produs la ora 01.41, la o adancime de 127 de kilometri.
 
Un cutremur cu magnitudinea 3 a avut loc vineri dimineata in judetul Buzau. In 26 aprilie, a avut loc un nou cutremur, cu magnitudinea 3,5, in judetul Buzau.

Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarma: ”Dupa atatea inundatii, vom auzi si de un cutremur mai intens”

Celebra clarvizionara Maria Ghiorghiu face o noua previziune sumbra pe blogul personal. In aceasta dimineata ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul graia asa:

"Legat de societate cu America, vor declansa Razboiul !" upa care, glasul inceteaza iar mie mi se facuse pielea ca de gaina. Dragii mei, un RAZBOI in care Bombele nucleare sunt la tot pasul, inseamna autodistrugere, inseamna multe vieti pierdute in chinuri groaznice. Prieteni dragi, sa ne rugam impreuna pentru Pacea Lumii intregi, pentru luminarea mintii conducatorilor de State, ca nu cumva sa dea startul celui de-al Treilea Razboi Mondial. Eu stiu ca este inevitabil acest Razboi, dar poate prin Rugaciunile noastre Bunul Dumnezeu il mai amana", a scris clarvazatoarea. Maria Ghiorghiu este o cunoscuta clarvazatoare care a prezis incendiul din Colectiv si alte dezastre.


maria ghiorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007558 (s)