News Flash:

La cina, sotul facea misto de bustul sotiei: „Dupa 40 de ani seamana cu cepele, il privesti si plangi”, dar razbunarea ei e aur curat! Uite ce i-a zis femeia… L-a lasat mut :)

13 Septembrie 2017
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
cina
Aceasta poveste a fost publicata de un redactor al site-ului Newsner , el spune ca atunci cand era mic avea un unchi care obisnuia sa le zica tot felul de glume ciudate, si mai spune ca s-a gandit la unchiul lui atunci cand a dat peste aceasta:
O familie sta la masa de seara. Fiul il intreaba pe tata: ,,Tata, cate tipuri de „busturi” exista la femei?”
Tatal, surprins, raspunde: ,,Vezi tu, fiule, exista trei feluri de busturi. Cand au 20 de ani, pieptul femeilor seamana cu pepenii, rotunzi si fermi. Cand au 30-40 de ani, el seamana cu perele, inca dragut, dar atarna un pic. Dupa 40 de ani el seamana cu cepele.”
Fiul e surprins: ,,Cepele?”
Tatal: „Da, le vezi si te fac sa plangi”.
Povestea tatalui le-a infuriat pe sotia si fiica lui, asa ca fiica a intrebat: „Mami, cate tipuri de „cocosei” exista?”
Mama, surprinsa, a zambit si a zis: ,,Draga, un barbat trece prin trei faze: cand are 20 de ani este faza de stejar puternic, cand are 30-40 de ani e ca un mesteacan, flexibil, dar te poti baza pe el. Dupa 40 de ani, e ca un brad de Craciun”.
„Brad de Craciun?”, a intrebat fiica, confuza. Mama a raspuns: „Da, mort de la radacina, iar globurile sunt doar decorative”.sursa: viatasanatoasa.biz

aceasta poveste redactor newsner
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)