News Flash:

Solutia naturala care opreste caderea parului

12 Septembrie 2017
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
cade parul
Dermatologul Wendy Roberts spune ca ciclul cresterii parului este foarte important pentru ca atunci cand nu functioneaza in mod normal incepe si caderea parului. Insa parul subtire si carederea parului reprezinta un lucru comun la femei asa ca nu te demoraliza. Motivele pot fi multe si cu mai multe grade de ingrijorare. De exemplu, caderea parului poate fi cauzata de lipsa de vitamine in organism sau, ceva mai complex, o conditie nu tocmai buna a sanatatii.

Caderea parului este o problema cu care se confrunta femeile, barbatii, dar si copiii. Tratamentele pentru caderea parului presupun inlocuirea parului sau restaurarea lui.

Recent s-a constat ca frunzele de guava sunt un miracol pentru caderea parului. Aceste frunze contin ingrediente care favorizeaza cresterea rapida parului.

O multime de oameni au incercat multe sampoane ,uleiuri sau tratamente care au functionat, insa nu pe termen lung. Alti oameni merg la medic pentru a le prescrie o reteta ,chiar daca este mai scumpa.

Daca esti adepta remediilor naturiste, acest articol este perfect pentru tine. Nu numai ca este ieftin, ci este si foarte usor de procurat. Cel mai bun remediu pentru caderea parului se gaseste in guave.



Iata cum trebuie sa prepari remediul:



pune un litru de apa intr-un vas si adauga o mana de frunze de guava.

pune vasul la fiert si lasa-l sa fierba la foc mic timp de 20 de minute.

apoi, ia-l de pe foc si lasa-l sa se raceasca.

maseaza-ti scalpul cu amestecul si lasa-l sa actioneze ,apoi spala-te.

Frunzele de guava au atras atentia specialistilor pentru ca au nenumarate beneficii pentru sanatate. Sunt bogate in vitamina A si C ,potasiu ,fibra sanatoasa si licopen.



dermatologul wendy roberts caderea parului miracol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005609 (s)