News Flash:

Anamaria Prodan, dezvaluire din intimitate. Nimeni nu stia asta

11 Septembrie 2017
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
prodanca
Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara.

"Cel mai vechi lucru pe care il detin este o cruce cu Iisus de argint foarte, foarte veche, de la tatal meu", a marturisit Anamaria Prodan, cu ochii in lacrimi, intr-o emisiune TV.


Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai unite cupluri din showbiz-ul nostru. Cei doi au dezvaluit, de curand, cum au reusit sa-si pastreze relatia si sa ramana uniti peste ani, in ciuda dificultatilor inerente. Cei doi au vorbit despre secretul casniciei lor si au dezvaluit cum reusesc sa pastreze vie iubirea.


"Eu cred ca respectul este cel mai important intr-o familie si faptul ca avem atat de multi copii frumosi si cuminti au facut ca aceasta casnicie sa fie atat de trainica si un exemplu. Eu mi-am dorit foarte tare ca toti copiii mei sa fie independenti", a declarat Anamaria Prodan.


Laurentiu Reghecampf a spus ca au avut grija sa-si conduca copiii pe drumul succesului, care nu este unul deloc usor: "Trebuie sa inteleaga ca performanta inseamna sacrificiu. El este cel mai mic si normal ca are parte de cea mai mare atentie din partea noastra".

anamaria prodan valoare sentimentala laurentiu reghecampf cupluri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)