News Flash:

Sebastian Ghita: Am decis sa fac un AUTODENUNT, vizata e KOVESI

28 Septembrie 2016
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Sebastian Ghita arunca Romania in aer cu un autodenunt ce o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi. Deputatul PRU s-a deplasat la Parchetul General unde spune ca va depune un autodenunt in numele sau si in care sunt si inalti demnitari ai statului roman.

"Dosarele DNA pe care mi le tot fabrica sunt inventate. Am venit sa fac un autodenunt. Este vorba despre teza de doctorat plagiata aLaurei Codruta Kovesi. Mai multi inalti functionari impreuna cu mine. Nu va dau numele acum. Maine pot fi arestati sau agresati de catre cei de la DNA. Sunt mai multe persoane implicate. Dansa avea la cunostiinta de ceea ce am facut noi. Fac asta pentru ca am avut confirmarea ca vrea sa mi se inchida gura si ca trebuie sa fiu bagat la inchisoare. Raportul a fost scris in Guvernul Romaniei. Nu stiu ce va spune domnul Ponta in privinta acestui subiect. Daca o sa continui sa tac, o sa patesc ca domnul Toba si ceilalti. Li s-a distrus viata sau cariera.

Raportul privind teza de doctorat a lui Kovesi a fost falsificat. Am acoperit-o peLaura Codruta Kovesi.", a tunat Sebastian Ghita

dosarele dna autodenunt doctorat arestati inchisoare ponta toba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006741 (s)