News Flash:

Kim Kardashian, agresata de un jefuitor la Paris!. “M-a prins de picioare si nu aveam haine dedesubt”

27 Martie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim Kardashian
Starleta Kim Kardashian, in varsta de 36 de ani, a spus in reality show-ul „Keeping Up With the Kardashians”, difuzat de televiziunea E!, ca jaful armat de la Paris a trasformat-o, devenind o persoana „mult mai buna”, scrie Reuters.
Kardashian a spus in episodul de duminica din reality-show-ul „Keeping Up With the Kardashians”, difuzat de televiziunea E!, ca s-a temut ca va fi violata si ucisa in octombrie 2016, cand hotii au patruns in apartamentul luxos de la hotelul din Paris si i-au furat bijuterii in valoare de 10 milioane de dolari.
„Cred ca este important sa spun aceasta poveste cu propriile cuvinte si nu intr-un interviu”, le-a spus ea celor 95 de milioane de urmaritori de pe Instagram.
„Am trecut printr-o experienta terifianta si nu am lasat sa ma doboare asta, mai degraba am evoluat si am invatat din ea. Pot spune ca am devenit mai buna”, a adaugat ea.
Kardashian si-a anulat toate proiectele pentru trei luni dupa jaf, a angajat mai multa paza si nu a mai publicat nimic pe retelele de socializare.
Starleta a descris cum unul dintre jefuitori a agresat-o: „M-a prins de picioare si, nu aveam haine pe dedesubt, m-a tras spre el in fata patului si am crezut, gata, asta e momentul cand ma vor viola – dupa care nu a continuat”, a mai povestit ea.
Barbatul tinea un pistol deasupra capului ei. „Am stiut ca acela va fi momentul cand ma vor impusca in cap. M-am rugat ca Kourtney sa duca o viata normala dupa ce va vedea corpul meu pe pat”.
Episodul in care familia Kardashian s-a reunit la New York impreuna cu cei doi copii si sotul, rapper-ul Kanye West, a fost filmat duminica, scrie poatenustiai.ro.
Politia din Paris a investigat 10 persoane pentru implicare in jaf, dar nimeni nu a fost a pus sub acuzare.
Starleta americana Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat comis la Paris in noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2016 in camera sa de hotel.
Cinci raufacatori au profitat de absenta bodyguardului, au patruns in camera de hotel a vedetei si au imobilizat-o in sala de baie, amenintand-o cu arme de foc. Kim Kardashian inchiriase un apartament rezidential intr-un hotel de lux aflat in apropiere de Biserica La Madeleine.
Politistii francezi din Brigada de combatere a banditismului au recuperat o suma de aproximativ 300.000 de dolari in urma unei serii de perchezitii operate luni. in schimb, bijuteriile vedetei americane, a caror valoare totala a fost estimata la circa 9 milioane de dolari, nu au fost recuperate.
Kim Kardashian, nascuta pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine platita din lume. in 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Damon Thomas, in perioada 2000 – 2004, si cu Kris Humphries, in perioada 2011 – 2013. Starleta TV s-a casatorit in 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii – North West, nascuta pe 15 iunie 2013, si Saint West, nascut pe 5 decembrie 2015.

kardashian kanye west
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005266 (s)